Informatie

Een gerenoveerd familiehuis met persoonlijkheid

Een gerenoveerd familiehuis met persoonlijkheid

Een 10-jarige eengezinswoning is nu een licht en praktisch huis, met een sterk gezinskarakter, dat ideeën heeft om te kopiëren. Toen de eigenaren hun huis overnamen, besloten ze een hervorming door te voeren om hun 90 vierkante meter winstgevend te maken en aan te passen aan hun behoeften. Laura Yerpes Interior Design Studio had de leiding over het 'wonder'.

Het ligt in Moncada, een stad op 5 km van Valencia. De oorspronkelijke staat van het huis was optimaal, omdat het ook niet erg oud was. Maar de verdeling was slecht opgelost en de oorspronkelijke afmetingen van de ruimtes erg klein.

Het patroon van de nieuwe eigenaren van de studie die verantwoordelijk was voor de hervorming was dat ze hun ruimte moesten vrijmaken. Ze wilden geen obstakels in de doorgangsgebieden. Ze eisten moderne en lichte accenten en zeer praktische ruimtes. Ze hielden bijvoorbeeld van het idee om de trap op te pakken op een witte plank, die tegelijkertijd dient als een kast voor de lobby.

Het motto van de studie hier "Wanneer ruimte niet wordt bespaard, mag vindingrijkheid niet ontbreken" Het is duidelijk in elke hoek.

Wat de decoratie betreft, vullen eenvoudige en minimalistische lijnen ruimtes vol licht waarin de stukken zijn beperkt tot de onmisbare. Alleen de meest functionele hebben een plaats. Het kleurenpalet draait om lichte, rode en grijze tinten. Want meubels zijn op maat gemaakt om de beschikbare ruimte te maximaliseren en aan de behoeften te voldoen.

Project: Laura Yerpes Interior Design Studio (www.laurayerpes.es)

Foto's: Germán Cabo (www.germancabo.com)

Reclame - Blijf lezen onder woonkamer en eetkamer

De studio van Laura Yerpes was verantwoordelijk voor de hervorming van dit familiehuis. Voor meubels is het op maat gemaakt om te profiteren van de ruimte en het meubilair aan te passen aan de behoeften van een gezin met twee kinderen. Ze wilden geen onnodige decoratieve elementen misbruiken, alleen functionele stukken, die de ruimte niet verzadigden.

Meubels op maat en terugkerende kleuren

Voor decoratie was het gebaseerd op een licht kleurenpalet met grijze en rode tonen. Zo krijgt u een moderne en kosmopolitische kamer die ruimte deelt met de eetkamer.

In de woonkamer staan ​​ze voor een bank en twee fauteuils, waardoor er een vrije centrale ruimte overblijft. Aan de muur, een lage bank met audiovisuele media en drie kolommen aan de muur. De eetkamer bevindt zich tussen de banken, in de buurt van de muur.

De woonkamer meubels zijn op maat ontworpen. Tapijt en deco-objecten, van Thai Natura.

Scheidingselement

Achter de fauteuils, een element van houten latten dat de ruimte begrenst maar de visuele continuïteit behoudt met een distributiegebied.

In het project werden de entree en de verdeelgang die de woonkamer en de keuken verbindt aangepast om een ​​bredere en meer vloeiende ruimte in trappen en paden te creëren.

Banken, door Frajumar.

Ruimtes met continuïteit in twee hoogtes

Dit gezellige huis heeft twee hoogtes: op de begane grond bevinden zich de gebieden waar het gezin het leven van de dag ontwikkelt (woonkamer, keuken en terras). Op de bovenste verdieping, de kamers en een werkruimte.

Een basisdecoratie

In deze foto van de woonkamer zie je de eenvoud van het interieur. Een functionele inrichting van basic. Eettafel, Midi.

De keuken

De langwerpige keuken heeft meubels aan een enkele lineaire voorzijde en een ontbijtbar en fastfood aan de tegenoverliggende muur.

Werk voorkant

De keuken, met veel natuurlijk licht, heeft witte meubels en aanrecht en voorzijde in een opvallende rode (in Silestone).

Meubels, door Zampieri.

Ontbijt bar

De eikenhouten tafel is op maat ontworpen. Het dient als een tafel en vergroot ook het werkoppervlak. Het heeft metalen poten gelakt in rood.

Met natuurlijk licht

Directe invoer van natuurlijk licht door het raam.

De hoofdslaapkamer

In de slaapkamers zijn de tonen stiller. Neutrale en witte en penseelstreken, indien aanwezig, in pasteltinten.

De hoofdkamer heeft een strakke lijndecoratie.

Een hoofdeinde met sculpturale kunst

Op de muur van het hoofdeinde valt een oud bronzen beeld op.

Geïntegreerde meubels

De nachtkastjes met één lijn zijn geïntegreerd in het hoofdeinde, een strijkijzer in dezelfde afwerking, van zijkant naar zijkant van de muur waarop het bed rust.

Met geïntegreerde badkamer

Naast het bed een deur waardoor je toegang hebt tot de badkamer van de kamer.

badkamer

In de badkamer geïntegreerd in de hoofdslaapkamer werd het bad verwijderd en vervangen door een grote douche met schuifdeurscherm en porseleinen stenen bekleding.

In de wastafelruimte geven de spiegels ruimte aan de omgeving.

Kinderslaapkamer met stapelbed

De kinderkamer is opgelost met op maat gemaakt meubilair in wit DM: een stapelbed, een stidiumtafel en planken.

Werkgebied

De interieurontwerpstudio creëerde een functioneel en mini-kantoor in een distributieruimte (het was essentieel om van elke hoek te profiteren). Het heeft een opvouwbare werktafel, waardoor het gebied vrij blijft.

Met de deuren dicht

Werkruimte met gesloten deuren. Meer privacy

Video: VACATURE: Timmerman (Augustus 2020).