Behulpzaam

Een klein appartement gerenoveerd met gerecyclede materialen

Een klein appartement gerenoveerd met gerecyclede materialen

Javier de Paz García

deze minder dan 50 m2 in Madrid het ging van een klein en donker conventioneel appartement naar een lichte en ruime ruimte. Met een minimum budget en het gebruik van gerecyclede materialen, de hervorming is geboren uit wens van de eigenaar om een ​​nieuwe kamer te verkrijgen. Om dit te doen, de architect Natalia Matesanz Ventura concentreerde zich op de behoeften van licht, ruimte en zuinigheid van middelen als elementen van gewervelde dieren van het project dat wordt genoemd UPHOUSE.

Adverteren - Blijf hieronder lezen Vóór: niets te zien Javier de Paz García

Voordat de hervorming werd gestart, kon de bas perfect onopgemerkt blijven een meer studio type huis, met de keuken geïntegreerd in de woonkamer.

De magie begint Javier de Paz García

De bas is getransformeerd met een dubbele hoogte ruimte die werkt als een distributeur hal, keuken, eetkamer en een sAlón die communiceert met de binnenplaats van woningen.

Duurzame weddenschap Javier de Paz García

De materialen werden geminimaliseerd, waardoor onnodige afwerkingen worden vermeden.

de het grootste deel van het budget werd geïnvesteerd in op maat gemaakt meubilair, hoogwaardig timmerwerk en in het ontwerp van een fijne staalstructuur, berekend om de bovenste kamer te houden zonder dat de steunen de ruimte onderbreken.

Industriële geest Javier de Paz García

Materialen, goedkoop en industrieel, verhoog hun categorie door de manier waarop ze zijn gerangschikt en gemengd. Zoals de sencillo garagevloer, die wordt gecombineerd met messing profielen om barsten te voorkomen, waardoor het hele appartement wordt verenigd.

Uitzicht op de patio Javier de Paz García

Het openen van ruimtes maakt een glimp van de buitenkant mogelijk van het huis, waardoor een meer ontspannen omgeving ontstaat.

geluiddicht Javier de Paz García

de meer dan honderd berkenijzers ze komen uit oude industriële verpakkingsdozen, hersteld voor rangschik het netwerk van panelen en lamellen die de geluidsisolatie verbergen, zo noodzakelijk in dit type behuizing.

Slimme verlichting Javier de Paz García

Het licht werd op verschillende manieren gemaximaliseerd, maar als er iets is dat opvalt, is het spiegelkluis, verantwoordelijk voor het verbergen van een opslagruimte en airconditioningfaciliteiten.

Mix van omgevingen Javier de Paz García

De gemeenschappelijke ruimtes gebruiken koelere tintenmet zwart en wit terwijl de privéruimtes, zoals de studeerkamer en de slaapkamer, ze bedekken zichzelf met de warmte van berk.

IJzeren grondslagen Javier de Paz García

De steunframes zijn evenwijdig aan de wanden aangebracht, rond de kleine badkamer, nu met natuurlijk licht.

Dit creëert een metalen randemmer die zijn lassen en de natuurlijke kleur van ijzer toont.

Gratis toegang Javier de Paz García

de schuifdeuren de badkamerruimte verder optimaliseren.

Een vleugje gratie Javier de Paz García

de Gezien bakstenen muur is verfraaid met een tegel voorkant. Dezelfde die betrekking hebben op de douche, gescheiden van de wastafel door een betonnen muur.

Staten Javier de Paz García

de inloopdouche Vergroot de optische ruimte en verbindt de badkamer met de rest van het huis.

Informatie: Courtesy of Natalia Matesanz Venturawww.cumulolimbo.com

Video: Renovatie woonkamer Bree interieurarchitect Ken Creemers (September 2020).