Informatie

Een flat op het strand ontworpen voor detail

Een flat op het strand ontworpen voor detail

Veel ruimte en veel bergruimte. Dit waren de twee doelstellingen die de eigenaar van dit appartement aan het strand van Varadero, in Santa Pola, Alicante, aan interieurontwerpers Manuel García en Belén Moratella, van de studio voorlegde Manuel García Associates. De bestemming van het huis was om een ​​vakantiewoning te zijn, dus het interieur zou functioneel moeten zijn zodat toeristen die een paar dagen op het strand wilden doorbrengen zich op hun gemak voelen, goed ontvangen en met alles in orde.

De interieurontwerpers werden geïnspireerd door de hotelsuites om de vloer te volgen, "waar de kamers open blijven en met elkaar verbonden", leggen ze uit. Om het maximale uit de 50 vierkante meter van de vloer te halen, werden verschillende toepassingen geconcentreerd in dezelfde ruimte en werden meubels ontworpen die gebruik maken van elke hoek. Zo delen de keuken, de eetkamer en de woonkamer een kamer, maar het meubilair maakt het mogelijk om ze allemaal te onderscheiden. Een goed voorbeeld hiervan zijn de L-vormige eetkamerbanken die dienen als ondersteuningstafel voor de ruimte en als scheidingswand. De twee slaapkamers en de badkamer worden onafhankelijk van de hoofdruimte dankzij schuifdeuren, maar ze blijven op een of andere manier verbonden dankzij het gebruik van glas en houten roosters. Naast de ingang van de hoofdkamer creëren twee kasten een kleedruimte die op ingenieuze wijze het gebrek aan opslag van het huis bespaart, iets wat essentieel is in een vakantiehuis.

De materialen en de keuze van designstukken hebben een gezellig en sereen gevoel gecreëerd. Het hout dat muren bedekt en de vorm aanneemt van rooster brengt warmte, witte tegels en glazen wanden en deuren brengen helderheid en terrazzo-achtige porseleinen vloeren geven een vleugje dynamiek. Hier kunnen gasten zich thuis voelen. Of nog beter.

www.manuel-garcia.com
Foto: Diego Opazo

Andere kleine flats zeer goed gebruikt:

- Voor en na: de radicale verandering van een appartement van 56m2

- Een flat van 58m2, eenvoudig en met karakter

- Een flat van 44 m2, wit en onconventioneel

- Een kleine flat (36m2) groot, maar groot van stijl

Adverteren - Blijf lezen onder Open voor feestdagen

De studio Manuel García Asociados heeft het interieur van dit appartement van 50 vierkante meter aan het strand van Santa Pola in Alicante gerenoveerd.

Zoals in een hotel

De inspiratie voor het project waren de hotelsuites: vloeiende, open, verbonden ruimtes met veel opslagcapaciteit. In de woonkamer, salontafels tab van Sancal

Goede tafel

In de eetkamer, tafel reverse Andreu World stoelen CH24 Wishbone door H. Wegner bewerkt door Carl Hansen en lamp Chaplin van Gibas.

Weet hoe je voordeel kunt halen

De studio ontwierp op maat de bank met chaise longue, evenals de bankscheider die dient als een ondersteuningstafel voor de woonkamer.

gecontroleerd

De keuken was betegeld met 10x10 tegels van Cinca. Silestone aanrecht en designmeubels door Manuel García studio.

Meer hout

De vloer was bedekt met een terrazzo imitatie porseleinen vloer van Vives en de muren waren bekleed met hout met een natuurlijke eiken afwerking.

Dag en nacht

De dagruimte (woonkamer-keuken) deelt een enkele ruimte. De slaapkamers en de badkamer waren afgesloten met glazen en houten luiken.

Om de hoek!

Naast de bank, bijzettafel Tria Kendo en vloerlamp tab van Flos.

Helder, kristallijn

Het gebruik van glas in de slaapkamerdeuren laat de doorgang van licht toe, waardoor meer visueel vloeiende ruimtes ontstaan.

Open deuren

Het appartement heeft twee slaapkamers.

Stap naar de slaapkamer

Detail van het houten rooster dat de glazen schuifdeuren verbergt.

Verborgen licht

De verlichting van het hele huis is het ingebouwde model vulcaan van Onok.

Bewaar kleding

Bij de ingang van de slaapkamer heeft de studio een kleedruimte gecreëerd met twee op maat gemaakte kasten.

Raak hout aan

Het hoofdeinde is ontworpen door interieurontwerpers en is gecombineerd met nachtkastjes Palma de Mobenia-model.

Trouwe metgezel

Appliques lezen aloa in aroma's.

Tweede slaapkamer

Samengestelde meubels uit de Tegar BQ-collectie en model tafellamp Edison de Petit van Fatboy.

Transparantiewetgeving

De binnenkant van de douche en een glimp van buitenaf door de doorzichtige glazen behuizing.

Perfecte geometrie

De badkamer is betegeld met tegels in 10x10-formaat in mat witte Cinca. De toiletten zijn van Gala.

Wit en hout

Badkamermeubel ontworpen door de Silestone aanrechtstudio.

Heb een goede plant

Plattegrond van 50 vierkante meter.

Video: Vanian Valley: uw huis op een geweldige locatie op The new Golden Mile (September 2020).