Behulpzaam

Een gerenoveerd appartement in Ibiza

Een gerenoveerd appartement in Ibiza

Soms kunnen kleine veranderingen een revolutie betekenen. Het is wat er hiermee gebeurde 120 vierkante meter woning, met vier slaapkamers, twee badkamers en een groot terras, gelegen in het centrum van Ibiza, op korte loopafstand van de haven en de oude stad. Het had "een verdeling waarin er lege ruimtes waren en weinig gebruikt in sommige hoeken van het huis," legde uit Due Due & Design, degenen die verantwoordelijk zijn voor de hervorming. "Ons werk bestond uit gebruik van natuurlijk licht en de optimalisatie van elk van de hoeken van dit huis, het bijwerken van de kamers met eenvoudige werken, die erin zijn geslaagd om het huis te doordringen met een meer dan harmonieuze en evenwichtige stijl ".

In de hervorming de keuken werd geopend naar de woonkamer, een betere verbinding tussen deze ruimtes krijgen en meer licht en ruimtelijkheid krijgen. "Bovendien is het met deze opening mogelijk om vanuit de kachel de haven van de stad Vila te zien", wijzen de architecten. De woonkamer gaf enkele meters aan de hoofdslaapkamer om er een ingebouwde kast in te kunnen plaatsen en om uw badkamer comfortabeler te maken eigen badkamer, werd een douchebak geplaatst in plaats van het bad dat naar de kinderbadkamer ging. De laatste veiling waren de vloeren die bedekt waren met hout, waardoor de omgeving meer warm werd.

Profiteren van de ruimtelijkheid, het licht en het uitzicht en het interieur comfortabel maken, waren ook de uitdagingen bij het decoreren. De stukken met rechte lijnen, in wit en grijs, geven helderheid en openen de ruimtes, waardoor de blik naar buiten gaat. Met het gebruik van hout was het mogelijk om de ruimtes gastvrijer te maken en een goede selectie van meubels gaf de functionaliteit en het comfort dat het gezin van de eigenaar zocht.

www.due-studio.es

Adverteren - Lees verder hieronder Vernieuwen en live

Een hervorming is erin geslaagd om dit Ibiza-huis comfortabeler en functioneler te maken. In de afbeelding, de ingang, waar de DUE-studio een kast en een bank heeft ontworpen om te profiteren van de ruimte.

Laat het licht door

In de woonkamer kozen ontwerpers voor een bank met chaise longue om de uitzichten te laten zien en het licht door te laten.

Eenvoudige vormen

De rechte lijnen van het meubilair zorgen voor meer ruimte aan de ruimtes.

Grijze stof

Grijs en wit brengen helderheid.

Lichte metalen

Drie hanglampen met zwarte en gouden lampenkap zorgen voor een vleugje discrete luxe.

Grond geven

Een deel van de ruimte in de vorige kamer werd overgebracht naar de slaapkamer.

Open geest

De keuken opent naar de woonkamer.

Ontbijt bar

Men dacht dat de hoogte van het aanrecht twee krukken eronder kon plaatsen en een ontbijtbar kon creëren.

Maak het leven gemakkelijker

"Met een keuken verbonden met de hoofdkamer van het huis, wordt het dagelijkse leven van de bewoners comfortabeler en functioneler," bevestigen ze uit de studie.

Horizon verbreden

Met deze verandering in distributie is bereikt dat u vanuit de keuken kunt genieten van uitzicht op de haven van Ibiza.

Licht in de keuken Master slaapkamer eenvoud Win ruimte

Aan de voet van het bed zien we de nieuwe ingebouwde kledingkast.

Eigen badkamer Knipoog naar het verleden

Deze spiegel werd gered en leunde op houten planken.

Snelle douche

Het bad werd vervangen door een douchebak.

Kinder slaapkamer Tweede badkamer

Voor de gasten en de kinderen van het gezin.

Ontspannend bad

Een badkuip voor kinderen werd geïnstalleerd.

Plattegrond

Video: Vakantieappartement IBIZA (September 2020).