Anderen

Een vloeiende en zeer georganiseerde vloer

Een vloeiende en zeer georganiseerde vloer

Dit verhaal heeft als hoofdrolspelers een jong stel dat terugkeert naar hun stad, Madrid, na jarenlang met hun twee kinderen in het buitenland te hebben gewoond. In de wijk Chamberí vinden ze een flat die leek te hebben stilgestaan ​​in de tijd sinds het werd gebouwd, terug in de jaren 60 van de vorige eeuw. Ze wisten hoe ze verder konden kijken dan de kleine kamers, de eindeloze gangen en de ingewikkelde lay-out en vertrouwen erop dat sommige veranderingen hun potentieel ten volle zouden benutten en er perfect bij zouden passen. Om van dit lelijke eendje hun droomhuis te maken, ging het echtpaar naar de architectuurstudio van AMÁSL, die met een goede hervorming hun dromen waarmaakte.

Het eerste wat ze deden was het appartement opdelen in twee grote gebieden: een openbare ruimte met open ruimtes, waar de woonkamer, keuken en eetkamer zich bevinden; en nog een meer privé, met de slaapkamers en badkamers. Samenvoeging van beide, de overgangsruimten die werden gebruikt om planken en kasten te plaatsen en opslagruimtes te genereren. De deuren van de kamers gaan naar het plafond, zodat ze zich volledig kunnen verbergen wanneer ze open zijn, en de vloer van het hele huis is hetzelfde, om visuele continuïteit te geven. De studio heeft gekozen voor wit voor het hele huis om een ​​canvas te maken waarop hun nieuwe huurders de geschiedenis van hun leven kunnen volgen in hun nieuwe huis. Dit monochroom is aanwezig in alle kamers behalve de kinderkamers, waar een groen de muren van hoop doordringt. Het resultaat is een comfortabel, licht en gezellig huis. Een gelukkig einde

www.estudioamasl.es
Foto's: Carlos Antón

U bent misschien geïnteresseerd:

- Dag, kantoor. Hallo thuis

- Een stedelijk, jong en flexibel appartement

- Een vloer van 60 m2 aangepast aan een gezin

- Voor en na: het beeld van een verouderde vloer wijzigen

Adverteren - Lees verder onder Entry

De studio AMÁSL heeft dit appartement Chamberí in Madrid gerenoveerd om het aan te passen aan een gezin. De gangpaden zijn gebruikt om opslagruimte te plaatsen.

Open geest

De vorige verdieping had veel kamers, maar erg klein. De studie heeft de partities gesloopt om gemeenschappelijke ruimtes met gedeelde ruimtes te creëren.

keuken

De keuken is open naar de woonkamer. Het meubilair is van Santos.

Zenuwcentrum

Het eiland definieert de keukenruimte en houdt het concept van de plant open.

Alles in één

Woonkamer, eetkamer en keuken delen ruimte.

ontwerp

Het meubilair is afkomstig van Camino a Casa Steelcase en Vitra.

Visuele continuïteit

Dezelfde verdieping is in alle kamers geplaatst om een ​​visuele vloeiendheid tussen beide te creëren.

Master slaapkamer

Wit, grijs en licht hout vormen deze ontspannen sfeer.

als

Verschillende meubels zijn speciaal ontworpen om te profiteren van de ruimte.

Kleedkamer Open deuren

Om het ruimtegevoel te vergroten, werden de deuren tot aan het plafond verlengd.

Minimalistische badkamer Wit en hout Kinder spullen

Uitzicht op de ingang van een van de kinderkamers.

Groene hoop

Wit is overheersend in het hele huis, behalve voor kinderkamers, die felgroen waren geverfd.

Tot in het oneindige ... Case study

Uitzicht op het studiegebied van de kinderen.

Tweede badkamer

Met spiegel met ingebouwd licht.

mozaïek

Douche detail.

Plan eerder Later vliegtuig

Video: Het goede doel van Koen Van Impe: House of colours (September 2020).