Opmerkingen

Een flat in de stad met terras

Een flat in de stad met terras

Om dit huis in de wijk Gràcia van Barcelona, Hij had binnen en buiten een hervorming nodig. Het interieur was verouderd en ook de patio, die niet gezellig was, was een ruimte die niets bijdroeg aan het huis. Gelukkig zijn de dingen veranderd omdat het interieurproject Meritxell Ribé van The Room Studio werd in gebruik genomen, die erin geslaagd is om de hele verdieping te renoveren met een huidige afbeelding, waar de omgevingen warm zijn, is de verdeling functioneel en de patio Het is een verblijf vol leven geworden.

De ingang van het huis, rechthoekig, leidt nu direct en zonder deuren naar links, naar het privégedeelte, de badkamer en slaapkamer, en naar rechts, naar de dag. Het hoogtepunt na de hervorming is de transformatie van de binnenplaats. De binnenhuisarchitect heeft er een moderne en functionele ruimte van gemaakt. Kortom, hij heeft het zo opgezet dat het nog een verblijf in het huis was, dat kon worden gebruikt met de komst van goed weer. In feite heeft het nu een eetkamer en een zithoek en een rooster met klimmers die maximale frisheid bieden. Om het warmer te maken, veranderde hij de oude vloer voor een synthetisch platform van rustiek aspect, in eik, die het vult met duidelijkheid, en geprojecteerd een lichtgewicht pergola om een ​​glijdend zonnescherm te plaatsen, die privacy geeft aan de patio en die het gebruik ervan mogelijk maakt, zelfs in de meest intense zonuren. Ook de lounge is nu een ander verblijf. De visuele amplitude is groter omdat het de meters van de oude galerij, naast de gevel, bereikt, omdat het daarmee rechtstreeks via sommige openingen wordt verbonden. Alleen een partitie blijft intact en voorkomt de totale verbinding van de omgevingen; om het te integreren, werd het gebruikt als steunpunt voor het eetgedeelte. Daarnaast is aan een kant van de galerij de keuken gevestigd, die geniet van het overvloedige natuurlijke licht dat het van de patio ontvangt, en wiens witte meubels en verfijnde ontwerp het vermenigvuldigen.

Aan de andere kant van de galerij, wat een doorgangsgebied is, werd besloten om een ​​mini-leeshoek te creëren, die geen belemmering vormt voor de circulatie. Er zijn ook wijzigingen aangebracht in de slaapkamer, met als doel ze gezelliger te maken en de decoratie te personaliseren. Beiden probeerden kalme en kalme omgevingen te creëren. In het hoofdgedeelte, a linnen muur met zwarte penseelstreken brengt elegantie en moderniteit. In de kinderkamer krijgen de muren ook de aandacht, maar met een muurschildering in blauwe tinten die, met succes, drie van hen uitbreidt en bezet, om een ​​omhullende sfeer te creëren. Een lage verdieping kan worden omgezet in een volledig nieuw huis, als uw terras goed is geconditioneerd, om het een meer omgeving te maken; Misschien wel het meest gewenst met de komst van mooi weer.

Sleutels om de tuin te renoveren: nieuwe materialen voor vloer en muren en de installatie van een dak dat schaduw biedt, maakt het gezelliger; niet te vergeten de planten en optimale omgevingsverlichting. De indeling van het interieur moet op de patio zijn gericht. In dit huis zijn de openingen breed maar ook hoog, evenredig met de glazen gevel, zodat natuurlijk licht stroomt en de lucht te zien is. Een succes: het platform is gericht op de galerij, om een ​​gevoel van meer diepte te creëren.

Adverteren - Blijf lezen onder Bamboo-stoelen

De renovatie van het huis werd gebruikt om het te conditioneren en te gebruiken als een buiten woon-eetkamer. Met nieuwe decoratie en vloeren heeft het warmte gekregen. Bamboe stoel, van Estudi Meritxell Ribé. tafel windvan Andreu World. Synthetische eiken vloer Enchanced Grain, van Millboard.

Schuifbaar zonnescherm

Met de installatie van een schuifdak wordt de directe zon vermeden in de uren van intense hitte en is het mogelijk om een ​​meer intieme sfeer in de woonkamer te creëren. Om te benadrukken, de frisheid van de muur met klimmers en de natuurlijkheid die de bekleding van de bankwand brengt met de stukken gerangschikt in schijnbare wanorde. sofa Les Arcsvan Unopiù. Rotan fauteuil, salontafel
en lantaarns, door Estudi Meritxell Ribé. Staande lamp, door Marset.

Modulaire rekken

Met de combinatie van meubels met eenvoudige lijnen, in harmonische kleuren, is een natuurlijke omgeving in de woonkamer bereikt. Het belangrijkste element om de stukken te verenigen, een handgeweven jutekleed, met meerdere nuances. sofa spookvan Gervasoni. Bedrukte kussens en gebreide deken in beige, van Filocolore. Recliner Fly, van & Tradition. Modulaire rekken gestapelde, van Muuto. Stoel en mand, door Estudi Meritxell Ribé. tapijt havannadoor Francisco Cumellas.

Koffietafels

De woonkamer, die ruimte deelt met de eetkamer, ontvangt al het natuurlijke licht van de patio via de glazen gevel. Tussen deze omgeving en de buitenkant is er een doorgangsruimte, die wordt gebruikt als een leeshoek, middentafel, vitrine en poef, door Estudi Meritxell Ribé. Deken, van La Maison. Gele glazen, van Filocolore.

Witte lamp

Het houten meubilair brengt een extra dosis warmte in de woonkamer; een uitgebalanceerde omgeving waar extra meubels, de mix van kussens en lampen de decoratie stimuleren. Tafels en schilderijen, door Estudi Meritxell Ribé. Blauw wandlicht type en witte lamp Bellevue, van & Tradition.

Halmeubels

Een close-up van het meubilair van de hal; een retro-luchtruimte die de oorspronkelijke hydraulische bestrating van het huis behoudt. De plantenbakken
kan worden gekocht bij Mayflower en bij
Binnenhuisarchitect studie.

Natuurlijke houten tafel

Een scheidingswand van de kamer scheidt de twee grote openingen die naar de galerij leiden, praktisch geïntegreerd. Deze muur is handig om de positie van de eetkamer in de ruimte te centreren, terwijl de openingen een prachtig panoramisch uitzicht op de gevel van de kazerne bieden en licht laten stromen. De linkerkant leidt naar de patio en de rechterkant naar de keuken. De natuurlijke houten tafel, uitschuifbaar, en de wandlamp Ptolemy Mega Parete, van de firma Artemide, komen uit Estudi Meritxell Ribé. Stoelen, van Thonet. Vezelplateau, van La Maison.

Aangepaste boekenkast

Het werk werd gebruikt om een ​​extra kamer volledig te veranderen, die alleen toegankelijk is vanaf de patio. Nu wordt het gebruikt als kantoor. Aangepaste boekenkast, decorateurontwerp. stoelen CH24door Carl Hansen & Son. tafel Dizzievan Arper.

Plantenbakken met geometrische patronen

Om een ​​meer gastvrije uitstraling aan een exterieur te geven, maken ze
ontbrekende add-ons Bij de inrichting van deze patio zijn enkele bloempotten met geometrische motieven, van Mayflower en de studie van de binnenhuisarchitect, gekozen die de hydraulische tegel uit het huis oproepen.

Hydraulische tegel

De hydraulische tegel, met tapijteffect in grijs omlijst, print een retro-lucht naar dit deel van de galerij, die de woonkamer verbindt met de patio. Het is een doorgangsgebied, met een zeer kleine ruimte maar zeer functioneel, omdat ook
Het wordt gebruikt als leeshoek. Chair, door Estudi Meritxell Ribé. lamp pull, van Muuto. schappen String Pocket, van de firma String.

Hydraulische vloer

Het renoveren van een oud appartement, maar het herstellen van de verdiepingen, komt steeds vaker voor. De hydraulica geeft veel speelruimte in de huidige inrichting omdat ze de omgevingen een statigere en vintage uitstraling geven.

Rechthoekige keuken

Rechthoekig en smal, het witte meubilair verspreidt natuurlijk licht en zet het visueel uit. Perfect, de keuze van zacht groen voor de muren, vanwege de frisheid. lampen glasvan Foscarini. Bel en oven door Balay.

Glas lamp

De lampen met een goed ontwerp alleen voor de woonkamer? Nee. Ook in keukens, om het decoratieve niveau te verhogen. Hierin, van rechthoekige plant, werden twee van industriële inspiratie geplaatst; het model glasvan Foscarini.

Basis van vinylpapier

Een balancerende olifant stimuleert decoratie
in de kinderkamer en zorgt voor een extra dosis kleur en frisheid. Praktisch werd het gecombineerd met een basis van vinylpapier, op een meer leed en wasbare toon. olifant, vinyl papier en witte lamp, door Estudi Meritxell Ribé. Commode, van Ikea. Mand en gebreid kleed van Zara Home.

Linnen voering

Met textiel in een heel natuurlijk kleurenpalet is een rustige omgeving gecreëerd die u uitnodigt om uit te rusten. Plus elegantie, het getextureerde linnen dat de hoofdeindewand bedekt. Nachtkastje, lamp, linnen en tapijt, uit de studio van Meritxell Ribé. toepassen Bestlitevan Gubi. Beddengoed, van Filocolore.

Houten ladekast

Een hoek van de slaapkamer met comfortabele lamp
en foto, door Estudi Meritxell Ribé.

Donker linnen aan de muur

Versierd met subtiele kleurcontrasten in textiel, riskeerde de interieurontwerper met het donkere linnen
aan de muur ... en hij had gelijk. De nuances in zwart zijn elegant. Kussens, van Filocolore.

Iroco houten badkamermeubel

De sfeerverlichting die de spiegel projecteert en de combinatie van hout, microcement en hydraulisch, wikkelen de badkamer in een sfeer van intimiteit.
Meubels ontworpen door interieurontwerper Meritxell Ribé, in iroco-hout. De op maat gemaakte spiegel en de donker turkoois betegelde douche komen ook uit de studio van de decorateur. Wastafel, door Galassia. tap retro, van Tres Taps.

Handgemaakte tegels

De handgemaakte tegels, met hun onregelmatigheden, geven de badkamer een rustiek tintje en met zijn donkere turquoise tint versterken de vintage douche, Tres Taps. Azulejo, door Estudi Meritxell Ribé.

Huisvestingsplan

Huisvestingsplan

Video: Ruzie loopt zwaar uit de hand en eindigt met knokken (September 2020).