Behulpzaam

Een winkel omgebouwd tot een huis

Een winkel omgebouwd tot een huis

Marta en Jordi waren verheugd om in Sarrià te wonen, een wijk die zo stil is dat het eruit ziet als een stad in Barcelona, ​​met straten en kleine pleinen, veel groene zones en modernistische gebouwen. Dat is de reden waarom, toen ze een huis wilden vinden om zich permanent met hun twee dochters te vestigen, het idee om naar buiten te kijken niet bij hen opkwam. Onder de eigendommen die ze bezochten, trok er een vooral hun aandacht, maar het veroorzaakte grote twijfel of ze daar konden wonen. Het onroerend goed in kwestie was een commercieel gebouw van 150 vierkante meter dat een snoepwinkel was geweest en in een vrij slechte staat verkeerde.

Om hun ideeën te verduidelijken besloten ze naar de DDR-studie te gaan en hen te vragen naar de levensvatbaarheid van het project. Deze experts in hervormingen deden zo'n goed voorstel dat ze meteen de plek kochten om aan het werk te gaan. Om het aan hen aan te passen, was het eerste wat ze deden alles neerhalen wat gesloopt kon worden. In dit proces ontdekten ze bij het verwijderen van het dak van de hindernis prachtige gewelven die verborgen waren gebleven en die ze niet alleen wilden integreren, maar ook protagonisten van het resultaat wilden worden.

Zowel meubels als afwerkingen zijn eenvoudig en natuurlijk. Hoogtepunten (van soberheid) hout, witte kleur en rechte lijnen van op maat gemaakte of Scandinavische stijlstukken. De nieuwe ruimtes zijn open en vloeiend, verbonden door middel van schuifdeuren in schuurstijl. Aan de buitenkant verschijnt het hout ook en vormt het een patio op verschillende hoogtes die de grote bestaande helling bespaart. Gezien het resultaat, zou niemand zeggen dat dit huis eerder zo was.

www.grupdereformes.com

Andere gebouwen omgezet in huizen:

- Dag, kantoor. Hallo thuis

- Een oude oliemolen die tegenwoordig een landhuis is

- Een verbouwd kantoor aan huis

- Een gerestaureerde schuur met uitzicht op een vallei

Adverteren - Lees verder onder Commercieel verleden

Dit appartement van 150 vierkante meter in de wijk Sarrià was vroeger een snoepwinkel. De DDR-studie bracht deze verandering aan.

Nieuw gebruik

Uitzicht op de woonkamer vanaf de vloer.

Open ruimtes

Woonkamer, eetkamer en keuken delen dezelfde ruimte.

eenvoud

Rechte lijnen, wit en hout.

keuken

Een sila dient om de keuken af ​​te bakenen en een eethoek met bar te creëren.

vinden

Bij het verwijderen van de hindernis van het plafond ontdekten ze enkele gewelven die ze in het project integreerden.

Meer hout

Ze installeerden houten schuifdeuren.

kamer

Met witte kasten en op maat ontworpen hoofdeinde.

bad

Ook in wit en met houten kast.

uitgang galerij

Er is een leeshoek gemaakt.

je tribunes

De buitenkant had een grote helling, dus een houten standaard werd gemaakt om het te redden en te profiteren van de ruimte.

Video: DumpertTV bij de garagedeur-Belg (September 2020).