Anderen

Een gerenoveerd appartement met zichtbare balken

Een gerenoveerd appartement met zichtbare balken

Vind de eenvoud van de manieren om te krijgen Een praktisch en comfortabel huis om te wonen. De binnenhuisarchitect Mun Casadesús van de Casadesús Disseny studio Hij werd hiervoor geconfronteerd met de renovatie van dit appartement, gelegen in een oud gebouw in het centrum van Barcelona. Met een rechthoekig plan was het noodzakelijk om een ​​gevoel van diepte te krijgen, zodat de meters visueel werden vermenigvuldigd. In het proces houten dakbalken werden gerestaureerd -een origineel element dat persoonlijkheid geeft aan de ruimtes- voor zijn hoogte en voor de schoonheid van de gewelven.

Een doorschijnende omgeving, waardoor natuurlijk licht zonder obstakels circuleert, concentreert de gemeenschappelijke ruimtes. Vanaf hier heeft u toegang tot de slaapkamers en de badkamer, die meer privacy behouden. Tussen de woonkamer en de eetkamer markeert een bakstenen muur, origineel van de constructie, de overgang van ruimtes. In het geval van de keuken hebben we gekozen voor een Op maat gemaakte functionele oplossing: een dubbelzijdige halfhoge module. In overeenstemming met het voorstel van eenvoud werden materialen en chromatische reeksen in een geheel in perfecte harmonie verenigd. De sereniteit die wordt waargenomen is gebaseerd op het donkere eiken parket in combinatie met witte, zandkleuren en pasteltinten.

De rustruimte behoudt dezelfde lijn. In de kamers zijn het de kleuren en rijkdom van textiel die de aanwezigheid van meubels benadrukken. Alleen de badkamer distantieert zich van de overheersende stijl in het huis. Hier nam Mun Casadesús zijn toevlucht tot het contrast tussen wit en stukken in een ebbenhoutachtige afwerking. Als je door dit huis reist, voel je als geheel het vloeibaarheid tussen ruimtes, Ze passen perfect bij elkaar.

Dit appartement wordt seizoensgebonden verhuurd. Meer informatie op de website www.mhapartments.com

Reclame - lees verder Een decoratie met nostalgische geest

De hervorming hield de structurele elementen intact die de omgevingen personaliseren: hoge plafonds en houten balken. Bovendien verbreekt een bakstenen muur de continuïteit van het doel en markeert de overgang tussen de ruimtes. Plafondlamp, door Bauhaus. Kussens, van Filocolore. Manta, uit Sia. Tapijt van Coco-Mat. Ingelijst schilderij van Pepe Pallarés.

Een decoratie met nostalgische geest

De hervorming hield de structurele elementen intact die de omgevingen personaliseren: hoge plafonds en houten balken. Bovendien verbreekt een bakstenen muur de continuïteit van het doel en markeert de overgang tussen de ruimtes. Plafondlamp, door Bauhaus. Kussens, van Filocolore. Manta, uit Sia. Tapijt van Coco-Mat. Ingelijst schilderij van Pepe Pallarés.

Een leeshoek

Een fauteuil, een bijzettafel en een tafellamp sieren deze hoek die uitnodigt tot contemplatie, om tijd door te brengen met een boek in uw handen of om een ​​levendig telefoongesprek te voeren. Fauteuil, door Sia. Kussens, van Filocolore. De tafel is een ontwerp van de binnenhuisarchitect. Flexolamp van Coco-Mat. Aan de muur, foto's, door Little House.

Scheidingsmeubels

Wat op het eerste gezicht lijkt op een scheidingswand tussen de keuken en de eetkamer, is in feite een praktische dubbelzijdige kledingkast die de omgeving afbakent en een praktische opslagoplossing biedt voor glaswerk en gebruiksvoorwerpen in de eetzaal. Het is mauve geschilderd in coördinatie met wat textiel in de kamer. Lampen, door Bauhaus. De eettafel is een ontwerp van de binnenhuisarchitect. Letters, door Coton et Bois.

Impliciete eenvoud de eettafel

Dit is hoe de esthetiek van deze verdieping kan worden gedefinieerd. Een eenvoud die protagonist wordt door de afwezigheid van apparaten. Het succes ligt in de combinatie van enkele stukken gevarieerde ontwerpen, vervlochten door een kleurenpalet dat de helderheid verbetert zonder de warmte te vergeten. Bamboe kommen, van Ikea. Glazen flessen, van Sia. Individuele jute, van Filocolore.

De scheidingswand aan beide zijden

Aan de voorkant die samenvalt met de keuken was de magnetron ingebouwd en aangevuld met laden en kasten die de opslagcapaciteit vergroten. Bovendien is het bovenste gedeelte van de module, bedekt met een houten bord, zeer nuttig als extra ondersteuning en werkoppervlak.
Plafondlampen, geïnterlinieerd ontwerp, verkorten visueel de afstand tussen vloer en plafond.

Scheidingswand tussen de keuken en de eetkamer

De middelhoge oplossing die het werkgebied begrenst, laat natuurlijk licht de keuken bereiken, waarin wit en grijs in het meubilair zijn gecombineerd.

Open keuken

Verspreid in een L-vorm, werd meubilair aan het plafond geïnstalleerd aan de langste voorkant, terwijl het aangrenzende huis alleen de decoratieve bel herbergt. Alle apparaten zijn van het bedrijf Balay.

Een kleurenvenster

Een maxi-afbeelding in levendige tinten siert de muur die de woonkamer en de slaapkamer scheidt. De eiken parketvloer verenigt de omgevingen. Foto, gemaakt door Coco-Mat. Gordijnen, te koop in de Habitat-winkel.

Deze slaapkamer is alle warmte

Gedessineerd en glad in mauve, rood en oranje brengen dynamiek en kracht in de inrichting van de slaapkamer. Op de hoofdmuur heeft het gekozen voor een aantrekkelijke set afwerkingen - hout en wit - en vormen: rechte lijnen met de contouren van de lampen, neoklassieke stijl. Beddengoed, van Coco-Mat. Deken en slippers, van Zara Home. Lampen, door Bauhaus. Tapijt, van Filocolore. De nachtkastjes zijn een ontwerp van de binnenhuisarchitect.

Kinder slaapkamer

Vlinders, vogels, bloemen en dieren sieren de droomwereld van het meisje dat in deze kamer slaapt. Versierd in een neutrale reeks zand- en pasteltinten, valt alleen de hanglamp in aubergine op door zijn intensiteit en stampen.
Coco-Mat: mollen beddengoed, kussens met een patroon en vlinder, poppen, deken, lampen, tapijt en mobiel. Kussens, in 60 x 60 cm in effen wit en roze, en rode mand, van Filocolore. Visillo, van Habitat. Foto, te koop in Little House.

Een badkamer zonder kunstgrepen

Soberheid wordt in de badkamer geïnstalleerd door het spel van clair-obscur. De witte muren en toiletten contrasteren met de intense bruine tint van de vloer en de meubelafwerking, een aangepast ontwerp. Aan de voorkant van de gootsteen steekt het gevlogen aanrechtblad uit waarin de twee wastafels zich bevinden.

Beñera en douche

De douche, in lijn met het bad, versmelt met de muur dankzij een scherm van vrijwel onzichtbare profielen. Sanitair, van Roca. Taps, door Hansgrohe. De handdoeken zijn van Filocolore.

Video: Binnen Bantammerstraat 9 I - VP: . (September 2020).