Behulpzaam

En het licht was gemaakt! De voor en na een flat in de Sagrada Familia

En het licht was gemaakt! De voor en na een flat in de Sagrada Familia

Daniela's zolder

Wanneer het team van Daniela's zolder eerst bezocht 50 m2 appartement gelegen in de karakteristieke Plaza Sagrada Familia in Barcelonade donkere sfeer, gemengd met een sobere en verouderde inrichting, leidde tot een reeks gemengde emoties die gelukkig de hoop op het omzetten van de ruimte in een helder en bewoonbaar huis niet wegnamen, eigenlijk had het veel potentieel. We tonen u het voor en na!

Adverteren - Blijf hieronder lezen VOORDAT: Een doos met verrassingen Daniela's zolder

Toen ze de oude meubels verwijderden, ze mochten tot 6 bedden tellen.

NA: Verbonden spaties Daniela's zolder

de verwijdering van hal- en loundeuren verhoogde helderheid en visuele amplitude.

VOOR: Nuttige bronnen Daniela's zolder

aan het voeg twee aangrenzende kamers samen die in het helderste gedeelte van het huis waren, bedacht een nieuwe en ruime woonkamer.

NA: Experttrucs Daniela's zolder

Hoewel ze niet te veel horizontale ruimte hadden, de hoogte van de plafonds toegestaan ​​om te spelen met verhoudingen in de grootformaat hulpdecoratie, zoals foto's en lampen, die de diepte van de kamers vergrootten.

De Scandinavische geest kleedt de eetkamer in stijl aan Daniela's zolderleesruimte Daniela's zolder

Een leeshoek werd bedacht in de woonkamer, omlijst met een laminaatvloer van hydraulische inspiratie van de firma Finsa in zachte toon.

VOOR: De keuken Daniela's zolder

De oude keuken en wasruimte werden een nieuwe slaapkamer.

NA: De keuken als kern Daniela's zolder

De keuken besloeg het midden van het huis, waardoor een oude tweepersoonskamer met een bureau wordt geëlimineerd.

VOOR: Donkere kamers Daniela's zolder

Aanvankelijk waren de kamers koud en smal.

NA: Alle interieurontwerp is trouw aan hetzelfde toonbereik Daniela's Zolder VOOR: Een smal bad Daniela's zolder

In de badkamer de afmetingen van de douche werden uitgebreid, en de locatie van de oude wasmachine diende om de nieuwe gootsteen te installeren.

NA: Essentie intact Daniela's zolder

De originele deuren van het huis zijn bewaard gebleven, ze herstellen en bijwerken met handgrepen en handgrepen in gouden kleur.

Marmer bekleed Daniela's zolder

de met marmer beklede badkamerwanden, voeg een punt van glamour toe aan het ontwerp.

De werkdouche optimaliseert de ruimte De zolder van Daniela Plano de la reforma Daniela's zolder

Informatie en foto's: Courtesy of Daniela's zolder.

Video: Apartment Sagrada Familia. Barcelona (September 2020).