Anderen

Voor en na: een gerehabiliteerd vissershuis

Voor en na: een gerehabiliteerd vissershuis

In het centrum van Figueras, een klein stadje in de Asturische raad van Castropol, vond María met haar familie een stenen huis met meer dan een eeuw geschiedenis dat al enkele jaren was verlaten. "Vanaf het begin, en ondanks zijn toestand, vonden we dat het goede mogelijkheden had omdat het erg helder was. De twee gevels met ramen hebben zowel 's ochtends als' s middags zon," legt deze interieurontwerper met een goed oog uit die wist hoe verder te kijken van de houtworm van de balken, van de kleine functionele verdeling, de lage en overdekte plafonds van donker hout, de weinig lichte interieurs en de vochtigheden.

De hervorming was voltooid. "Het eerste dat we voorstelden was een verandering van de verdeling van het hele huis, waarbij de keuken naar de begane grond werd verplaatst, de kamers naar de eerste samen met de twee badkamers en de patio, de woonkamer op het derde niveau (helderder en warmer) en eindelijk de zolder, op de zolder. " De ingang met de keuken was de ruimte die meer problemen gaf, "vanwege de lage hoogte, de afwezigheid van balken en het lage licht, omdat het via de toegangsdeur en een raam binnenkwam. Een ruimte met weinig gratie", zegt hij. Ze slaagde erin om licht en karakter te geven door de vloeren te verlagen, de steen in het zicht te laten en een blauw-wit dambord te plaatsen om het visueel breder te maken.

In de rest van het huis schilderde hij de muren en plafonds van gebroken wit om ze duidelijker te maken, haalde partities om de kamers te openen, ontwierp een aantal stukken die zich aanpassen aan de oorspronkelijke lay-out van het huis en profiteren van elke hoek. De inrichting is warm en gastvrij, met landelijke knipogen en veel hout dat is bijgewerkt met meer actuele en gedurfde materialen en prints. Het perfecte huis om los te koppelen.

www.blog.mryinteriors.com

Adverteren - Blijf lezen hieronder Begin opnieuw

Achter deze deur staat het huis dat onze lezer en interieurontwerpster María Díaz heeft gerenoveerd.

Zoals de zee, blauw

De toegangsdeur was blauw geverfd, passend bij de keuken, en transparante kristallen werden geplaatst om meer licht te geven. Op deze verdieping bevindt zich, naast de ingang, de keuken.

Krijg hoogte

Deze kamer was erg laag, dus het maaiveld was verlaagd. In het kantoorgedeelte werden oude schooltafels en -stoelen gekocht in Mercantic, in Sant Cugat (Barcelona) en Faro-lampen.

Stenen muren

Het keukenmeubilair werd op maat gemaakt met een timmerman in het gebied met het ontwerp van de eigenaar. De steen werd blootgesteld om een ​​vleugje warmte te geven.

Alles voorzien

De keuken was volledig geïsoleerd om hem te beschermen tegen vocht en kou. De gootsteen is van Ikea, de kraan is van Leroy Merlin en de bladen zijn gekocht bij Ikea.

Benutte ruimte

Onder de trap was een bijkeuken met een roosterdeur geplaatst zodat de lucht naar binnen kon "in een plaats als Asturië, met zoveel vocht, is het belangrijk", legt María uit.

stampen

Er is gekozen voor een dambordvloer omdat deze de ruimte visueel verbreedt en de treden bedekt zijn met grenenhout om bij het aanrecht te passen.

Tweede verdieping

Hier vinden we twee slaapkamers en een badkamer.

Master slaapkamer

De plafonds, net als in de rest van het huis, waren wit geverfd om de duisternis van het hout te verminderen.

Landelijk opnieuw bezocht

Het gestreepte papier van Leroy Merlin en het smeedbed van Ikea geven karakter.

bad

De distributie werd volledig gewijzigd en de partitie van de distributeur werd vernieuwd om het meer breedte te geven.

Leidende rol

Om ruimte te winnen werd de gootsteen in het raam geplaatst en de spiegel in de luiken. De handgeschilderde wastafel is van een ambachtsman en aan de onderkant is een kast gemaakt door de deuren te schilderen om de balken te matchen. De muur is behangen met geometrische bloemmotieven in groen, met de bedoeling het terras te integreren dat door het raam wordt gezien. Het behang is van Equipodrt en de kraan van Leroy Merlin.

Grijze stof

De deuren werden veranderd in massief grijs geverfd hout. De badkamer heeft glas om het te onderscheiden.

Tweede slaapkamer

Met grenen nestbed en Lucy olé lamp. Om de ruimte te optimaliseren, werd een kast gemaakt met twee gipsplaten scheidingswanden en gelakte grenen planken.

Geef plaats

De deur naar de patio werd ook veranderd, de opening werd vergroot om meer licht te geven en een luikdeur met iroko houten glas werd samen met de timmerman ontworpen,

Buiten het leven

Op de binnenplaats werd het dak verwijderd en werd de vloer veranderd in een ongelijke lei, typisch voor het gebied.

badkamer

Naast de patio bevindt zich deze badkamer met stenen muren.

Leistenen vloer

De douche heeft een leistenen vloer, net als de rest van de kamer.

Edele materialen

Aanrechtblad van 7 cm met Bathco-wastafel.

Kopertijd

De kraan is van Leroy Merlin

verdeler Laatste verdieping

Op de derde verdieping was de woonkamer van het huis verhoogd, een ruimte op een verdieping, zeer helder en met kastanje houten balken. Er is een gipsplaatwand gemaakt voor televisie, die is geïntegreerd met een kleine boekenkast, waardoor er achterin ruimte is om een ​​kast te maken.

Blauw fluweel

De nachtblauwe fluwelen bank is van Maison du monde.

Geïllustreerde kunst

De tekeningen zijn van de kunstenaar Felipe Talo gevestigd in Berlijn.

Grote stoel

De bank is van Dareels, "het was belangrijk dat deze modulair was omdat de trappen erg smal zijn en de ramen erg klein, dus je kon geen grote bank opheffen als deze niet modulair was", legt Maria uit.

Sterren stuk

Emmanuelle-stoel gekocht in Decoraction met Gancedo-kussens en Marrakech-tapijt.

Kamer op zolder

De gestreepte spreien zijn van El Corte Inglés.

De ingang ervoor De ontvanger eerder De keuken ervoor In de hal daarvoor De dealer eerder Een van de slaapkamers daarvoor voor Een van de deuren daarvoor De ladder ervoor De grote slaapkamer ervoor Dak eerder

Donker hout maakte het visueel lager,

Trap eerder

Het werd gerestaureerd en bewaard

Zolder eerder Lounge eerder voor Werf eerder

Met dak en vol vocht.

Video: MIJN NEUSCORRECTIE OPERATIE, HERSTEL, VOOR EN NA DEMI WEEKVLOG #15 (September 2020).