Behulpzaam

Een huis om op het platteland te leven

Een huis om op het platteland te leven

deze Mallorcaans huis verblind de huidige eigenaren zodra ze het zagen. Het was bewerkt en had een hervorming nodig om het te bewonen, maar het had charme, een duizend vierkante meter tuin en was aan de voet van de Tramuntana-gebergte, in Selva, op slechts dertig kilometer van het strand. Het idee was om daar vakantie door te brengen, in contact met de natuur te leven, schone lucht in te ademen en te genieten van de zon. De hervorming die zij hebben doorgevoerd was gebaseerd op vergroot het bruikbare oppervlak, en daarom beglaasden en conditioneerden ze een deel van de veranda om er een kamer van te maken die ze het hele jaar kunnen gebruiken. Het gedeelte van de veranda dat blijft opengaan, is nu een buiten-eetkamer, die veilig is tegen de hitte dankzij de schaduw van een ijzeren pergola en verschillende luifels. Het interieur van het huis werd ook gereorganiseerd om het aan te passen aan de nieuwe behoeften: een doorschijnende ruimte werd gecreëerd, gedeeld door de eetkamer en de keuken, en er werden twee slaapkamers gemaakt; In de kinderkamer werd een loft gemaakt, ideaal voor games.

Om deze omgevingen van warmte te voorzien, waren de texturen en de kleur van de coatings cruciaal. De muren waren geverfd in een zandtint en een witte patina werd aangebracht op de massieve grenen vloer en plafondbescherming waarmee dit materiaal een rustieke, zeer natuurlijke afwerking heeft gekregen. Met dit serene en gezellige uitgangspunt was de inrichting gebaseerd op eenvoud. Witte hoezen in de woonkamer, meubels van natuurlijk hout en beddengoed in neutrale tinten roepen de landelijke levensstijl op, terwijl ze een gevoel van grotere breedte en volledig comfort bereiken.

Adverteren - Blijf lezen onder Outdoor

De gevel van het huis, dat ging van een oude boerderij naar een vakantiebestemming met twee belangrijke veranderingen: een deel van de veranda werd opgenomen in het huis om meters te winnen en een zwembad werd in de tuin gemaakt. In het zwembad, ronde vezelkussens, van Ikea, en daarachter, op maat gemaakte matten.

U bent geïnteresseerd: VERANDERINGEN, TUINEN, TERRASSEN EN BALKONS KLAAR VOOR OUTDOOR GENIETEN

Het sterrenstuk: MIDDENTAFEL

Gemaakt van natuurlijk hout, we houden van deze tafel vanwege de eenvoud van de designlijnen en de stevigheid van de stevige poten. De tekening gevormd door zijn gemarkeerde aderen heeft ook veel charme.

U bent geïnteresseerd: HOE EEN MIDDENTAFEL TE DECOREREN (MET 25 PRAKTISCHE VOORBEELDEN)

Op de veranda van het huis

Er werd een zomerse eetkamer gecreëerd, beschermd tegen de zon met een ijzeren pergola met verschillende luifels en gordijnen. In de eetkamer, tafel en fauteuils, Ikea.

U bent geïnteresseerd: VIDEO EEN VERVOER DAT MET ZIN IS VERFRAAID

Woonkamer met uitzicht

Verschillende grote schuifdeuren voegen het interieur samen met het buitenlandschap. In elk kunt u met een rolgordijn van het scherm de invoer van overvloedig natuurlijk licht regelen. Het platform in deze omgeving is hetzelfde als in het huis, een dennenbos dat met een witte patina een zeer natuurlijke uitstraling krijgt.

Zithoek

Een deel van de veranda was geglazuurd om het oppervlak van het huis uit te breiden. In deze nieuwe ruimte bevond zich een woonkamer met een prachtig uitzicht op de tuin, die nu het hele jaar door kan worden gebruikt. Versierd in wit, om de helderheid te verbeteren, werden in deze omgeving de bank en de salontafel aangevuld met drie poefs en een staande lamp.

U bent geïnteresseerd: SLUITINGEN VOOR INTERIEUR EN EXTERIEUR

Leeshoek in de woonkamer

Twee fauteuils en een kleed vormen een leeshoek. Ikea-bank en verwijderbare poefs. Staande lamp en fauteuils, door Riera Furniture. Salontafel gemaakt door een timmerman.

U bent geïnteresseerd: 22 LEZEN VAN HOEKEN MET CHARME

Nieuwe distributie

Een dikke hoofdpilaar geeft de plaats aan waar de gevel van het huis was. Nu fungeert dit element als een belangrijk onderdeel van de distributie. Aan de ene kant is er de veranda met de woonkamer en aan de andere kant de eetkamer. Communicatie tussen de twee omgevingen verloopt vloeiend, dankzij de twee grote openingen die in de muur zijn geopend.

Eetkamer en keuken

De twee omgevingen delen ruimte zodra de hervorming is voltooid. Zonder scheidingswanden die hen scheiden, werd een gevoel van ruimtelijkheid en comfort verkregen. De keuken was verdeeld over een enkele voorkant, zodat het werkgebied, met gootsteen, plaat en panelen koelkast, in lijn was met de achterwand. Om de opslagcapaciteit en het aanrechtblad te vergroten, werd er een kast met kasten voor geplaatst, die ook fungeert als een scheidingselement tussen keuken en eetkamer. Eettafel, door Mestre Paco. Stoelen, plafondlampen en keukenmeubilair, van Ikea. Oven, van Teka. Bell van Balay.

U bent geïnteresseerd: EEN OPEN KEUKEN AL SALÓN

Master slaapkamer

De elegante neutraliteit van wit en natuurlijk hout verbetert de duidelijkheid in deze kamer en geeft het gevoel van een rustige ruimte. Alleen de kussens en spreien veranderen de kleuruniformiteit.

U bent geïnteresseerd: 15 SLAAPKAMERS DIE TREND IN INSTAGRAM ZIJN

In de slaapkamer

Beddengoed, van Zara Home. Staande lamp, van Ikea. Kledingkast met schuifdeuren, op maat gemaakt door een timmerman.

Natuurlijke omgeving in de kinderkamer

De inrichting van de kinderkamer is gebaseerd op eenvoud. De afwezigheid van ornamenten en meubels geeft een sobere sfeer aan de omgeving die echter gezellig en omhullend is. Natuurlijk licht is verantwoordelijk voor het verbeteren van de texturen van de materialen, waaronder de massief houten vloer opvalt. Op de voorgrond, met een kast voor kinderen en een plank, die een groot steungebied biedt, werd de ruime ingang naar de kamer gebruikt.

Kinder slaapkamer

Lakens, spreien en kussens, van Zara Home. Tapijt van Ikea. De bedden werden opgedragen aan een stoffeerder en de kast aan een timmerman.

Om de ruimte beter te benutten

De hoogte van het plafond moedigde de eigenaren aan om een ​​loft te maken, om meer uit de kamer te halen. Op deze manier hebben kinderen een speelruimte met een schuin dak. Een vrijgestelde kast werd geplaatst bij de ingang van de slaapkamer. Ondanks dat het een omvangrijk meubelstuk is, verlicht de witte kleur zijn visuele gewicht en de deuren van vierkanten en gordijnen integreren het in de rustieke en natuurlijke inrichting.

U bent geïnteresseerd: APROVECHAR LAS ALTURAS

Video: Van Schipholdrukte naar tuinieren op het platteland. Voor Hetzelfde Geld. Eigen Huis & Tuin (September 2020).