Informatie

Een gerenoveerd huis voor een nieuw leven

Een gerenoveerd huis voor een nieuw leven

Dat de belangrijkste attractie van een huis in de buitenruimtes is, is een teken van de noodzaak van hervormingen. Dit gebeurde met de vloer van een gezin met twee jonge kinderen We bezochten vandaag in Vitoria. Moe van het leven in de periferie, besloten ze hiernaar toe te gaan 110 vierkante meter huis (verdeeld in een woonkamer, een keuken, vier slaapkamers, twee badkamers en een lange donkere gang die het gevoel van een smal huis versterkte) gelegen in het centrum van de stad en dat vrijwel hetzelfde was gebleven sinds het in de jaren 50 werd gebouwd. "Ons doel was om een ​​modern huis te krijgen met een minimalistisch design", legt Maria uit.

Om dit te bereiken, hadden ze de hulp van Marcelino Raposo, van het MRB-onderzoek, met wie ze besloten de distributie van het huis om te draaien, waardoor een grote gemeenschappelijke ruimte met keuken, eetkamer en woonkamer, Het heeft een terras met uitzicht op het centrum, voorheen verborgen in de slaapkamer. De kamers werden teruggebracht tot drie, die van de kinderen naar de achterkant van het huis brachten, en de gang verhuisde naar een muur met ramen, waardoor een soort galerij ontstond die de trouwzaal verlicht dankzij een glazen wand. Het resultaat is een sobere container van hout en witte muren die persoonlijkheid heeft gekregen met witte stenen van grijze aderen, huidig ​​ontwerp van rechte maar vriendelijke lijnen, een sober maar gezellig palet van kleuren en familieherinneringen. "Ik denk dat we hebben bereikt wat we zochten", zegt María. "We zijn tenminste zeer tevreden." Wij zijn het daarmee eens

www.mrbcocinas.com

U bent misschien geïnteresseerd:

- Een heldere en heldere duplex

- Dag en nacht: een gerenoveerd appartement in Barcelona

- Een flat in Polen die de Scandinavische stijl opnieuw uitvindt

- Een vloer met klassiek hout

Adverteren - Blijf lezen onder Nieuw leven

Een familie veranderde hun huis aan de rand van Vitoria voor dit appartement in het centrum dat ze volledig hebben gerenoveerd.

Breng het naar het heden

De flat was vrijwel hetzelfde gebleven sinds de jaren 50 en was niet erg functioneel voor de nieuwe bewoners.

Nieuwe grenzen

De verdeling van de vloer werd volledig heroverwogen, waardoor nieuwe bredere gedeelde ruimtes ontstonden.

Minder is meer

De eigenaren wilden een minimalistisch huis met Scandinavische accenten.

Gedeelde ruimte

De keuken, woonkamer en eetkamer werden in dezelfde ruimte geplaatst.

Beeldbereik

Op deze manier slaagden ze erin om deze eerder geïsoleerde ruimtes visueel uit te breiden.

terras

Een van de grote attracties van het huis, het terras met uitzicht op het centrum, was eerder verborgen in een van de slaapkamers. De nieuwe distributie bevindt zich in dit gebied de eetkamer, waardoor het stedelijke landschap aan aandacht wint.

Buiten het leven

Het terras-prieel met een paar Acapulco-stoelen.

Blijf leeg

De keuken, met eethoek op het eiland, is speciaal ontworpen om de ruimte optimaal te benutten.

Wat een vogel!

Vogelvormig decoratief figuur van de Eames.

hal

Voordat het zich aan de ene kant bevond en geen ramen had. De ramen waren in de slaapkamers.

Glazen wand

Omdat de slaapkamerramen verloren gingen, werd de scheidingswand vervangen door een glas, waardoor het licht in de gang kon passeren. Gordijnen bieden privacy binnen.

slaapkamer

Ingericht in grijze en blauwe tinten.

Als hoofdeinde

Een plank op het bed waarin foto's van het gezin zijn geplaatst.

Nieuwe ruimte

Er werd afgezien van een van de kamers, waarvan de ruimte door het hele huis is verdeeld en het mogelijk maakte een kleedkamer naast de hoofdslaapkamer te creëren.

Warm bad

Bekleed met hout.

Om je beter te zien ...

De spiegel met achtergrondverlichting lijkt op het scherm te zweven.

Transparantiewetgeving

Het glazen scherm voor onopgemerkt in zicht.

Kinder slaapkamer

De slaapkamer van het meisje, met een stoffen muskietennet als hoofdeinde.

Gemoedsrust verzekerd

De slaapkamers voor kinderen bevonden zich aan de andere kant van het huis, met uitzicht op een grote binnenplaats, zodat ze de hele dag door licht en rust hadden.

detail Slaapkamer van het kind

Het bed was visueel afgebakend met een behang.

Tussen katoen

Detail van de superheldenkussens die het bed sieren.

Zeer veelzijdig

Beide kamers hebben een studieruimte.

De hal ervoor

Lang, zonder ramen en met rode loper ... Het lijkt erop dat op elk moment twee tweelingen tevoorschijn komen met blauwe jurken uit een van de deuren.

De lounge eerder Een van de kamers daarvoor

Het werd gebruikt als woonkamer. Vandaag bevinden zich hier de eetkamer en keuken.

De keuken ervoor De grote slaapkamer ervoor Nog een slaapkamer eerder Het toilet eerder De badkamer eerder Douche eerder voor

Dit behang leefde betere tijden.

Tijdens het spelen Alles in één

Zicht op de gedeelde ruimte met de afgebroken partities.

Nieuwe plant

Op de kaart kun je zien hoe lang en smal het huis is. De gang, die zich nu naast de ramen bevindt, bevond zich voorheen in de ruimte die werd ingenomen door de grote slaapkamer, de badkamers en de kleedkamer.