Anderen

Een appartement in Scandinavische stijl in Barcelona

Een appartement in Scandinavische stijl in Barcelona

De eigenaar hiervan appartement gelegen in de wijk Les Corts in Barcelona Hij verklaart zichzelf verliefd op de Scandinavische stijl. Als je snel naar je huis kijkt, wordt deze verklaring bevestigd. Darío heeft de Scandinavische stijl en mentaliteit tot 72 vierkante meter van zijn huis verplaatst, met gelijke aandacht voor zowel schoonheid als functionaliteit in het resultaat.

Om dit te bereiken, hervormde hij het door de werken in twee fasen te verdelen. In een eerste fase veranderde hij de keuken, de woonkamer en de eetkamer. In de tweede was het de beurt aan de badkamers en de distributeur. In openbare ruimtes zijn wit en zwart de hoofdrolspelers in de decoratie, verlevendigd door penseelstreken van geel. In de slaapkamers koos hij grijs voor de muren, om ze gezelliger en intiemer te maken.

Adverteren - Blijf lezen onder Aanraking van kleur

Hoewel wit en zwart de overheersende tonen in de decoratie zijn, heeft Darío een aantal penseelstreken van wit gegeven om haar op te vrolijken.

lampen

"Voor ons is licht essentieel, maar lampen zijn ook een ontwerpelement waarmee je de kamer kunt decoreren door vormen, kleuren en texturen te combineren", zegt Darío over het aantal lampen dat zijn woonkamer bevolkt. De tafellamp is erfelijk.

Richt je leven opnieuw in

Het woonkamermeubilair werd bijna allemaal in Ikea verworven.

Groentenrijk

Een van de grote schatten van dit huis is het terras vol planten.

Denk groen

Planten zijn een ander element waardoor eigenaren verliefd worden. Uw terras is hier een goed voorbeeld van.

Eet met uitzicht

Met een kleine eettafel kunnen ze genieten van de warmste maanden.

Grote capaciteit

De eigenaar heeft dit meubilair, gecombineerd met hoge en lage opslag, open en gesloten ontworpen, dat dient om eetkamerartikelen en accessoires in de woonkamer op te slaan.

Met goed handschrift

Typografie kunst is aanwezig door het hele huis.

Ongedwongen maaltijd

Het paspoort is ook gebruikt om een ​​bar met hoge krukken te installeren voor meer informele maaltijden.

Wat een vogel!

Op een plank, de Eames House Bird van de Eames.

op een kier

Een paspoort communiceert de keuken met de woonkamer en laat meer natuurlijk licht binnen.

Veel vezels

In een hoek vinden we de lamp van de collectie Sinnerligdie Ilse Crawford voor Ikea heeft ontworpen. "Bamboe zijn geeft de warmte van het hout aan de kamer", zegt de eigenaar.

Winnend trio

Zoals we kunnen zien, is de combinatie van wit, zwart en geel in de hele ruimte constant gebleven.

Tafel voor acht

In een hoek van de kamer vinden we een klaptafel, klaar voor gebruik als er gasten thuis zijn.

Winnende mix

Om te profiteren van deze hoek en het persoonlijkheid te geven, hingen ze planken snaar waar ze een deel van hun collecties tentoonstellen en vermengden met de schommelstoel van de Eames en sommige planten in suspensie

Hoge vluchten

De eigenaar is verliefd op natuurlijke houtvogels. Dit zijn de kustvogels van Normann Copenhagen.

Witte keuken

Omdat de keuken uitkijkt op een binnenplaats, koos Darío voor witte en reflecterende materialen om natuurlijk licht te verlichten en te vermenigvuldigen.

Allemaal verborgen

De vaatwasser was voorzien van panelen zodat deze zou worden geïntegreerd en visuele continuïteit zou bereiken.

Veel licht

Darío besteedde speciale aandacht aan verlichting en koos voor verzonken LED's om voldoende licht te hebben in de keuken.

warmte

Om de kou van het wit tegen te gaan, koos Darío voor beukenhout voor het aanrecht en de tafel.

Creëer omgeving

De hanglamp zorgt voor een meer intieme sfeer tijdens de maaltijd.

kantoor

Omdat de keuken vrij groot is, is er een eethoek in geïnstalleerd.

distributie

Het appartement heeft 72 vierkante meter en is verdeeld tussen de keuken, de woonkamer, een badkamer, een toilet en twee slaapkamers.

Master slaapkamer

Naast de woonkamer vinden we de grote slaapkamer. Oorspronkelijk waren het twee kamers, maar ze besloten om ze samen te voegen en een multifunctionele ruimte te creëren.

Met grote zorg

Elk detail is in elke hoek verzorgd.

gestreept

Aan de voet van het bed, een zitgedeelte. Het schort is zwart en wit gestreept.

Toegepaste jongen

Op een van de muren is een studieruimte geplaatst.

Goed idee

Om opbergruimte te winnen was het hoofdeinde van het bed met kasten omgeven.

Tweede slaapkamer

De andere kamer wordt gebruikt als logeerkamer en studeerkamer.

Sereen toon

Voor de slaapkamers kozen ze grijs als hoofdkleur.

Dubbel gebruik

Kussens op het bed maken het een perfecte bank om te lezen als er geen gasten zijn.

Meer hout

De hal is bekleed met hout. Op de achtergrond de badkamer.

bad

Uitzicht op de badkamer, met wit Silestone aanrecht en eikenhouten meubels.

halverwege

De helft van de muren is betegeld en de rest is grijs geverfd.