Opmerkingen

Een loft van 40 m² in Madrid

Een loft van 40 m² in Madrid



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De eigenaar hiervan Madrid loft, 40 m2Ik had niet veel vrije tijd om een ​​huis te zoeken en ik wist trouwens niet waar ik moest zijn om te vinden wat ik wilde: een klein maar ruim huis, met veel natuurlijk licht en hoge plafonds; Alles was behoorlijk ingewikkeld. De beste oplossing was om jezelf in handen van de Camden Town bedrijf; ze zorgden voor het hele proces, van het lokaliseren van het huis en het beheren van de juridische procedures tot de hervorming en inrichting ervan. De keuze was een commercieel gebouw op straatniveau -ruimten waarin genoemd bedrijf gespecialiseerd is- en met een bewoonbaarheidsvergunning, en die voldeed aan alle belangrijke eisen voor de toekomstige eigenaar. Ik heb genoten zeer hoge plafonds, kwaliteit dat Hij maakte gebruik van het bouwen van een kleine zolder waar de slaapkamer te installeren. Bovendien had het grote ramen, allemaal uitgerust met zure kristallen, om de nieuwsgierige blikken van voetgangers te vermijden. De werken waren gericht op het slopen van alle partities en het creëren van een enkele open ruimte. Alleen de badkamer bleef onafhankelijk, gelegen net onder de zolder.

Vervolgens werd de keuken geïnstalleerd in een ruimte die, met slechts twee kleine ramen, het donkerste van het gebouw was. Daarom werd het open gelaten voor de duidelijkheid en werd het meubilair bedekt met een schiereiland, dat fungeert als een scheidend element zonder de doorgang van licht te belemmeren. In ieder geval Het doel van de hervorming was om een ​​enkele gebalanceerde en warme ruimte te bereiken. Daarin hadden de coatings veel te doen. de muren waren geschilderd in een zeer zachte crèmetint dat helpt om het licht te reflecteren; zelfs een van de muren, die baksteen bleef, was in dezelfde kleur geverfd. Met zulke hoge plafonds en witte muren, liep de omgeving het risico te koud te zijn; om dit effect te verminderen, hebben we gekozen voor een zwevende vloer in natuurlijk beukenhout, warm en zeer aangenaam. Wat de verdeling betreft, werd het gebied dat het dichtst bij de ramen lag, gekozen om de woonkamer te vinden. Dan de eetkamer, naast de bar die de keuken onafhankelijk maakt.

In de decoratie overheersen houten meubels in zeer heldere afwerkingen en in wengé, een combinatie van zeer warme en actuele tonen. De zolder was gereserveerd voor de slaapkamer, omdat deze, hoewel open naar de begane grond, wat privacy en voldoende ruimte biedt voor een goede ingebouwde kast.

Adverteren - Lees hieronder verder Zicht op de begane grond vanaf de zolder.

De woonkamer, gelegen naast de ramen om beter van het licht te profiteren, deelt de ruimte met de eetkamer. Sofa, van Ikea. Eiken salontafel, van Aldaba (761 e / 16.619 pesetas). Wollen vloerkleed van 1,40 x 2 m, van La Oca. Ikea eettafel en stoelen. Tafelloper, van Aldaba.

Om te profiteren van een retrofit

een grote plank werd aan de muur geplaatst, heel praktisch als opslagruimte. De afwerking, in natuurlijk hout, is vergelijkbaar met de vloerbedekking. Schapmodel Manto in berkenfineer in Habitat. VTV stoel.

In plaats van gordijnen of jaloezieën,

er werd besloten om zure kristallen in de ramen te plaatsen. Dit type glas laat natuurlijk licht door, maar voorkomt dat het interieur van het huis zichtbaar is. Een onmisbare vereiste, want het hok bevindt zich op straatniveau. Witte stoelen, van VTV en Knocker.

De woonkamer en eetkamer

Ze delen ruimte met de keuken. Deze werd onafhankelijk door middel van een balk die in feite een voortzetting van het aanrecht is.

In de keuken

hoge kasten werden achterwege gelaten om de ruimte niet te overweldigen. In plaats daarvan werd het lage meubilair uitgebreid met een schuine balk die de opslagcapaciteit verhoogt. Nexus-meubels, van Ikea.

Uitzicht op de trap die naar de zolder leidt,

waar zich de enige slaapkamer op de zolder bevond. Eerst het eetgedeelte en op de achtergrond de keuken visueel gescheiden door een kleine bar.

De slaapkamer

Hij kleedde zich in geelbruin beddengoed en had een hoofdeinde om de stemming te verlichten. In plaats van een nachtelijke dapperheid, werd een origineel houten handdoekenrek geplaatst waarin ook de dekens worden achtergelaten. Beddengoed, textuur. Handdoekvormige ladder, Habitat.

De badkamer

Klein van formaat, het werd opgelost met op maat gemaakt houten meubilair. Het heeft twee open planken die werden voltooid met vezelmanden.

key:

Gebruik warme tinten als basis en combineer ze met een meer kleurrijke kleur. Bijvoorbeeld: Peach 1171, Hazelnut 1173 en Vermilion 1155; alles van Titan Export.
PLANO