Opmerkingen

Een gerenoveerd appartement en open voor de toekomst

Een gerenoveerd appartement en open voor de toekomst

Win amplitude, opslagruimte en licht. Dit waren de drie doelstellingen die de interieurontwerpster Lara Pujol had toen ze aan de hervorming van dit appartement van 71 vierkante meter begon in de wijk Barcelona van Gràcia, vlakbij de Plaza de la Vila. Het gebouw was in de jaren 60 en het hele huis gebouwd

Adverteren - Blijf lezen onder Nieuw leven

Binnenhuisarchitect Lara Pujol heeft dit 71 vierkante meter grote appartement in de wijk Gràcia in Barcelona gerenoveerd.

Radicale verandering

De flat was zeer gecompartimenteerd en had vier kamers. Lara Pujol opende de ruimtes, reduceerde het aantal kamers tot twee en herformuleerde de verdeling om het functioneler te maken.

binnenkomst

Houten latten als een rooster in de verdeler verdelen het gebied dag en nacht. Vooraan de deur van het nieuwe toilet.

zindelijkheid

Naast de badkamers die elke slaapkamer heeft, is er een gastentoilet geplaatst.

Gedeelde ruimte

De keuken, eetkamer en woonkamer nemen dezelfde ruimte in.

Meubels op maat

Het keukenmeubilair, dat de woonkamer bereikt om opslagruimte aan dit gebied te geven, is op maat ontworpen.

Stockholm syndroom

De eettafel en stoelen behoren tot de serie Stockholm van Ikea.

Zand en zwart

Het keukenmeubilair heeft structuur en deuren in melamine bord van zandkleur en aanrecht in Silestone zwart.

Hydraulische vloeren

Sommige originele hydraulische vloeren werden gedeeltelijk hersteld en gerepliceerd om decoratieve tapijten te maken.

Vooraanzicht

Vanaf het einde van de kamer heeft u een volledig zicht op de hele dag van het huis.

Bakstenen muren

Interieurontwerpster Lara Pujol ontdekte de muren om de originele baksteen in het zicht te laten.

verlichting

De wandlampen die door de kamer lopen, zijn het model Ranarp van Ikea in botwit.

Zithoek

Bank- en fauteuilserie kivik van Ikea met antraciet grijze stof.

Goed geprofiteerd van

De hoogte van de plafonds is gebruikt om hoogtes te creëren met opbergruimte.

Een ander hoofdeinde

Op het hoofdeinde van een van de kamers, samenstelling van Ikea-dozen.

Overblijfselen van het verleden

De originele steen werd ook zichtbaar gelaten in de slaapkamers, wat zorgt voor warmte en textuur.

Aangepaste kledingkast

Op de achtergrond ziet u de badkamer.

badkamer

Het meubilair waarop de gootsteen rust is werk.

Spiegel en raam

De gootsteen bevond zich net onder het raam, dus werd er een spiegel in geplaatst.

badkamer

De vloer werd ook gebruikt in de douche.

De tweede slaapkamer bureau

De toegangshal naar de badkamer werd gebruikt om een ​​werkruimte te plaatsen.

vliegtuig