Behulpzaam

Deze verdieping heeft breedte en meters gewonnen dankzij het verwijderen van scheidingswanden

Deze verdieping heeft breedte en meters gewonnen dankzij het verwijderen van scheidingswanden



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

D. Ballester

Het op het eerste gezicht aantrekkelijk maken was de uitdaging van interieurontwerpster Paula Balboa toen het vastgoedplatform van Housers haar de opdracht gaf om dit huis te decoreren, omdat het de bedoeling was om het zo snel mogelijk te verkopen of verhuren. De decorateur vond een pas gerenoveerde vloer. Het is iets meer dan 40 meter2 ze waren verdeeld in een sociale ruimte, met geïntegreerde woonkamer, eetkamer en keuken; Twee slaapkamers en een badkamer. Om visuele continuïteit en een gevoel van ruimtelijkheid te verkrijgen, werden de muren bovendien wit geverfd en werd dezelfde vloer gekozen voor het hele huis.

Er werd ook voorgesteld om deze kwaliteiten te verbeteren en neutrale omgevingen te creëren.
en evenwichtig, dat elk type persoon leuk vindt. "Om dit te bereiken, gebruik ik meestal een harmonieuze mix van verschillende kleuren, materialen en structuren", zegt Paula, die meestal ook zachte en enigszins invasieve tonen speelt. "Ik maak geen misbruik van sterke tinten, noch op muren, noch op meubels." In dit geval was het gebaseerd op een neutrale basis, waaraan later kleurstroken werden toegevoegd door textielaccessoires, ornamenten en ingelijste platen die de muren van de eetkamer en kamers verlevendigen.

De bank is van Tapidiseny; de tafels, van Kave Home; de spiegels, door Thai Natura; de lamp, van El Corte Inglés, en het tapijt, van Atanara. D. Ballester

Met het idee om visuele breedte te bereiken, werd een sociale ruimte met een geïntegreerde woonkamer, eetkamer en keuken ontworpen, hoewel een halfhoge muur de woonruimte scheidt van waar de andere twee kamers zich bevonden.

De bankmuur was versierd met een samenstelling van ronde spiegels met gouden frame.

WITTE EN HOUTEN KEUKEN

D. Ballester keuken

Dankzij de uniformiteit van kleuren en afwerkingen, evenals de locatie van de apparaten, die onopgemerkt blijven vanuit de woonkamer, was het mogelijk dat de keuken en woonkamer een uitgebalanceerde set vormden.

Het is iets meer dan 40 meter2 Ze waren verdeeld in een sociale ruimte, met een geïntegreerde woonkamer, eetkamer en keuken.
D. Ballester keuken

In de keuken geven witte meubels, een aanrecht met gelamineerd houteffect en een spiegelcoating diepte aan de ruimte.

SUPER GEMAKKELIJKE EETKAMER

eetkamer D. Ballester

De tafel van El Corte Inglés werd aan de muur bevestigd om de doorgang niet te belemmeren. Het werd vergezeld door stoelen in Scandinavische stijl, door Maisons du Monde, in grijs. De schilderijen die de muur sieren zijn van Ixia.

D. Ballester

Koop het hier

Scandinavische antracietgrijze polypropyleen stoel met poten van eikenhout, Ice-model, 69,99 €, van Maisons du Monde.

HET HUIS HEEFT TWEE SLAAPKAMERS

Lichte en natuurlijke kleuren creëren een serene sfeer in deze slaapkamer.

hoofdeinde
en de kussens zijn van Atanara; de nachtkastjes van Kenay Home en de wandlampen van Kave Home. D. Ballester

de textiel accessoires geef een dosis van frisheid.

Koop het hier Vanaf € 141,95

Capitone gevoerd hoofdbord met vloersteun, model Capri Premium, van Maxcolchon.

Hoofdbord en kussens, van Atanara; nachtkastjes, van Borgia Conti, en lampen, van SuperStudio. D. Ballester

In deze tweede slaapkamer wordt de laatste hand gelegd aan de groene en mosterdkussens, die gecombineerd worden met het beddengoed.

BADKAMER

In de badkamer werden vloer en wanden bekleed met keramische stukken van groot formaat.

Handdoeken en manden, van Zara Home. D. Ballester

Het wastafelgedeelte, omlijst door een frameloze maan, werd opgelost met een opgeblazen aanrecht, waarop twee wastafels werden geïnstalleerd.

Huis plan

D. Ballester vliegtuig

Bij het decoreren van de vloer was het belangrijk om een ​​huidige ruimte te krijgen, in een sobere omgeving die past bij het grootste aantal potentiële kopers. De studio voor interieurontwerp koos voor een neutraal kleurenbereik, met overwegend grijze en natuurlijke tinten; eenvoudige meubels, houten details die een warme uitstraling geven en op maat gemaakte stukken die passen bij de beschikbare ruimte, zoals de hoofdeinden van de slaapkamers. Eigenlijk is het hetzelfde ontwerp, een stuk rechte en huidige lijnen, maar met verschillende stofferingen om de decoratie uniek te maken
van deze twee kamers. Het resultaat is een evenwichtige en zeer interessante set.


Video: Huis te koop: Fuuthof 38 te Purmerend HR Makelaars - woningvideo (Augustus 2022).