Anderen

Tot ziens, kantoor. Hallo thuis

Tot ziens, kantoor. Hallo thuis


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De eigenaren hiervan Valenciaanse appartement van 1930, een huwelijksminnaar van wijnoogst, ze waren duidelijk over het doel dat ze met de hervorming wilden bereiken: "Het oorspronkelijke karakter van het huis terugwinnen, dat was omgetoverd tot een kantoor en dat alle elementen had verloren die kenmerkend waren voor de bouw van het begin van de eeuw van de uitbreiding van de stad Valencia, zoals vloeren, lijstwerk, deuren ... ". Dit wordt verklaard door de architecten Isabel Roger Sánchez en Daniel González López, van de studio van DG Architect Valencia, die de uitdaging aannamen. Bovendien was er in de lijst met behoeften van het paar ook dat het huis in twee zones werd verdeeld: een waarin ze het hele jaar door leefden en een andere waarin hun kinderen konden verblijven wanneer ze hen bezochten, "zonder hun gewone manier van leven ", wijzen ze.

De 150 vierkante meter van de vloer Ze waren verdeeld in meerdere ruimtes, die de architecten hadden verwijderd om een ​​nieuw, actueler, functioneler en open plan te tekenen. Zo werden de kamers aan de hoofdgevels, met het gezichtspunt, gebruikt voor het gebruik van het paar: een woonkamer met studeerruimte, de keuken met ontbijtkantoor en de slaapkamer met kleedkamer en badkamer en suite. De twee slaapkamers van hun kinderen en een badkamer bevonden zich aan de andere kant, waardoor een apart gedeelte van de eerste werd gecreëerd.

Het interieurontwerpproject draaide om "het verloren karakter teruggeven aan de woningbouw", legt het duo uit. "In elk van de ruimtes zijn alle elementen bewerkt, van het ontwerp van de vloeren en de keuze van de daklijsten tot het ontwerp van elk van de deuren en ramen." Voor de decoratie hadden ze het goede oog van de eigenaren en hun selectie van stukken wijnoogst die zich hebben vermengd met meer actuele ontwerpen, wat resulteert in een tijdloos, functioneel en klaar om bezoekersinterieur te ontvangen.

www.dgarquitecto.blogspot.com.es
Foto's: Mariela Apollonio www.fotografadearquitectura.com

U bent misschien geïnteresseerd:

- Een verbouwd kantoor aan huis

- Een vloer van 60 m2 aangepast aan een gezin

- Een gezellig appartement met een vloeistofverdeling

- Een briljante hervorming en een onberispelijk interieur

Adverteren - Blijf lezen onder Past Gray

De studio van DG Architect heeft een Valenciaans Ensanche-kantoor hervormd om er een huwelijk van te maken. In de woonkamer, TS Console salontafel van Gubi, Time sofa van Pianca, Gräshoppa vloerlamp van Gubi en wandlamp van FLOS.

Terug naar huis

De architecten hebben de stijl van de vroege jaren 1930 opnieuw geïnterpreteerd in een eigentijdse sleutel om de functie van huisvesting te herstellen. Het Deense dressoir is een origineel ontwerp van Gunni Omann.

Open ruimtes

De scheidingswanden die de vloer in veel ruimtes verdeelden, werden gesloopt en er werden meer open en vloeiende ruimtes gecreëerd. 60's eettafel ontworpen door Johannes Andersen.

Toegepaste jongens

Op een van de muren van de woonkamer is een studieruimte geïnstalleerd, met een tafel ontworpen door Isabel en Dani en stoelen S32 model van Breure, bewerkt door Thonet.

Open deuren

Naast de woonkamer, de keuken en op de achtergrond de hoofdslaapkamer.

Het belangrijkste voedsel

De keuken heeft een ontbijtruimte die dienst doet als doorgang naar de grote slaapkamer. De stoelen zijn van het Coco de Gubi-model)

Vooraanzicht

Zicht op de opeenvolging van ruimtes: slaapkamer, keuken en woonkamer. Utility ronde spiegel van Stellar Works.

Slaapkamer ingang

De eigenaren wilden twee verschillende gebieden: een voor hun dagelijkse activiteiten en een andere voor wanneer hun kinderen op bezoek kwamen.

Verdiende rust

Uitzicht op de slaapkamer Een muur (met vogels in fliht sculptuur van Curtis Jere) werd geïnstalleerd om het hoofdeinde te plaatsen en erachter een kleedruimte te creëren. Het bed is het Chambre-bed van Stellar Works en de lamp is van Intueri ligth.

Blijf leeg

De badkamer van de grote slaapkamer, met groot formaat porselein dat Inalco-marmer imiteert.

Herstel het verleden

De architecten hebben alle elementen (vloeren, lijstwerk, timmerwerk ...) gekozen om dit oude kantoor gezellig te maken.

Weet hoe je voordeel kunt halen

Op maat gemaakte kasten zijn erin geslaagd om het maximale uit hun 150 vierkante meter te halen.

Gast badkamer

Gelegen in het gebied voor kinderen van het huwelijk. De bodem is een zeshoekig aardewerk van Hisbalit.

Wit en hout

Een op maat gemaakte houten kledingkast die contrasteert met wit.

warmte

Het verstandige gebruik van hout heeft deze ruimtes gastvrijer gemaakt. Achterin, in de woonkamer, Bertoia Diamond Chair in Gold fauteuil, door Harry Bertoia, bewerkt door Knoll.

Charme van het verleden

De eigenaren zijn designliefhebbers wijnoogst.

Goede plant

Het grondplan na de hervorming.



Opmerkingen:

  1. Kagis

    OKÉ! Iedereen zou zo schrijven :)

  2. Ararn

    Bravo, de zin uitstekend en het komt op het juiste moment

  3. Cuthbeorht

    Uw idee briljant

  4. Malarn

    Je hebt ongelijk. Ik ben er zeker van. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PM, spreek.

  5. Norward

    Jij de getalenteerde persoon



Schrijf een bericht