Opmerkingen

Een alles-in-één gerenoveerd appartement

Een alles-in-één gerenoveerd appartement


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De binnenhuisarchitect Núria Llorens is verantwoordelijk geweest voor de hervorming van dit appartement, een klein huis, opgelost met originaliteit en veelzijdige oplossingen.

Toen het gezin toenam, hadden de eigenaren van dit huis (een tweede verblijf in Calella de Palafrugell) de behoefte om een ​​gevoel van ruimtelijkheid te krijgen en de ruimte opnieuw te verdelen zodat het leven met meerdere leden functioneler zou zijn en zodat dit kleine appartement zou kunnen herbergen aan meer mensen.

Bij de hervorming werden enkele partities verwijderd. Het resultaat is een appartement met een grote gemeenschappelijke ruimte met een woon- en eetkamer en een aangrenzende slaapkamer, onafhankelijk via een schuifdeur. Het bed simuleert nog een bank om te integreren in de woonkamer wanneer de deur open is.

En aangezien een foto meer zegt dan duizend woorden, is het het beste om te zien hoe de verdeling is opgelost.

Adverteren - Blijf lezen onder Custom bookstore

De bibliotheek in de gemeenschappelijke ruimte is een ontwerp dat het uiterlijk vangt, vervaardigd door Llorens Cabinet making.

Grote amplitude

Wit en land zijn de tinten die worden gebruikt in het interieur van dit kleine appartement, gelegen in Calella de Palafrugell. Op deze manier hebben we geprobeerd visuele amplitude te verkrijgen.

Het parket brengt warmte.

Alles in één

In dit huis en na de hervorming zijn de eerlijke partities behouden. Núria Llorens tekent het interieurontwerp, de originele oplossingen voor integratie of afbakening van omgevingen en de chromatische keuze, die de ruimte uitbreidt.

Deze opname laat zien hoe de bank is gebaseerd op een aangepaste oplossing als eettafel, met krukken en twee plafondlampen die erover hangen.

Grote zithoek

De dagruimte is een open ruimte waarin zich de eetkamer en woonkamer bevinden. Na een schuifdeur wordt de hoofdslaapkamer met een bed "gecamoufleerd" als een bank en kasten.

Een grote L-vormige bank en een lage tafel sieren de woonkamer.

Alle meubels zijn op maat gemaakt door Llorens Cabinet making.

De slaapkamer

Schuifdeuren maken de slaapkamer onafhankelijk of geïntegreerd.

Bed of bank

De matras wordt op een structuur geplaatst, die aan één kant een opslagmodule heeft, onder het raam.

Het is ingericht alsof het een andere bank is.

Borstkas

De module die aan het bed is bevestigd, heeft planken en een deksel dat een kist verbergt voor opslag. Met een tafellamp is het perfecte nachtkastje.