Opmerkingen

Een keuken met lineaire verdeling en natuurlijke afwerking

Een keuken met lineaire verdeling en natuurlijke afwerking

De behoeften en smaken van de eigenaren en de architecturale verrassingen die ze kunnen vinden - zoals hier de verborgen balken in een verlaagd plafond en hersteld - ze zijn beslissend bij elke hervorming. Het gebruik van natuurlijke materialen, zoals het zachte grijs van linoleum vloer of het gebroken wit van de muren, verbeter de ingang van natuurlijk licht en geef alle aandacht aan de eiken afwerking van de fronten. Het contrast tussen meubels in retrostijl en avant-gardistische elementen, zoals lampen, was een decoratief succes.

Reclame - Blijf lezen onder Lichte en functionele keuken

Om natuurlijk licht in de kamer te brengen, werd het meubilair in een enkele muur opgesteld. Na de koelkast met panelen en de kolom met ovens bevonden zich de kookzone en de gootsteen. Ariane 2 keuken, in eikenhouten afwerking, van Santos. Koelkast en oven, van Siemens

Hoge kasten zonder handvat

Twee vouwkasten met gola-opening die de kap verbergen en extra opbergruimte bieden, werden op de kookzone geplaatst. Santos vulkaan grijs aanrecht en grijs wandpaneel. Afzuigkap, van Alpes Inox. Keramische kookplaat, van Bosch

Lade om zelfs brood te bewaren

Ladenmeubels die voor een perfecte bestelling zorgen.

Commode voor het bewaren van gerechten

Ze slaan serviesgoed, potten en pannen op, en dienen ook als een pantry. Servies, van Sargadelos.

Verwijderbare kruidenbak

Verwijderbare laden organiseren veelgebruikte items.

Kantoor voor ontbijt

Een ronde tafel en een paar stoelen vormen het gezellige kantoor. Zwarte en transparante lampen, van Light Years.

Handsfree tikken

De Sensate-kraan van Jacob Delafon bevat een sensor en een afneembare handdouche (€ 124)

Salade Gebruiksvoorwerpen

Bamboe lepel en vork Mahón, van El Corte Inglés (€ 7,95).

Zwarte plafondlamp

Plafondlamp Volume, door House Doctor, in
Diameter 54 cm (€ 525).

Project dat het meubilair in een front concentreert

Santos keukenbedrijf is verantwoordelijk voor dit project, dat dankzij de concentratie van meubels in een gevel aan duidelijkheid en ruimte heeft gewonnen. Het kantoor daarentegen laat bewegingsvrijheid in het midden.