Behulpzaam

Een complete hervorming om breedte en ruimte te winnen

Een complete hervorming om breedte en ruimte te winnen

De familie die eigenaar is deze flat van 90 m2 Ze besloten om de behuizing te veranderen in een grotere vanwege de noodzaak om ruimte en ruimtelijkheid te winnen. Nadat ze het echter hadden gewogen en verliefd waren op de omgeving van Badalona, ​​besloten ze een totale hervorming door te voeren die het huis zou renoveren en het meer ruimte en opslagruimte zou geven.

Toen de studio van Dröm Living de opdracht ontving, was het duidelijk: het huis moest 360 graden worden gedraaid. Het project vereiste dus een volledige hervorming. Een van de topprioriteiten waren de optimalisatie van opslagruimte en de breedte in de gemeenschappelijke ruimtes. Wat betreft het interieurontwerp zijn alle materialen en meubels gekozen om de sfeer warm en elegant te maken.

In de hervorming werden deuren achterwege gelaten, de kasten werden uitgebreid en alle tonen verzachtten. Het hout is de binnenhuisarchitect in verschillende versies: wit gelakt, massief eiken en grenenhout voor meubels. Voor de vloer is gekozen voor een houten imitatie porseleinen tegel, zeer resistent, maar dat brengt blijkbaar de warmte van dit nobele materiaal.

Dröm leeft
www.dromliving.com
C / Alegre de Dalt 55-57. 1e E
08024 Barcelona
Telefoons: 932 528 266 en 608 372 564

Adverteren - Blijf lezen met grote breedte

Rechte lijnen in het meubilair, de aanwezigheid van hout en heldere muren. Het gevoel van actualiteit en comfort valt niet te ontkennen. De gemeenschappelijke ruimte is ruim, precies wat de eigenaren eisten. De woonkamer bevindt zich bij het raam dat communiceert met het terras en de eetkamer die zich het dichtst bij de keuken bevindt.

Imitatie hout porselein

Een houtachtige porseleinen tegel bedekt de vloer en strekt zich uit tot in de muur. Hier ziet u de oplossing van het bed plus hoge opbergmodule op de hoofdwand van de woonkamer, voor de bank. Vervolgens, in de eetkamer, een hele kastfront. De meeste meubels zijn op maat ontworpen door het team dat verantwoordelijk is voor de hervorming.

De woonkamer

Een paar bijzettafels als salontafel, zonder de doorgang door de woonkamer naar het terras te verzadigen. Steen en grijze tonen overheersen.

De eetkamer

In het hervormingsproject heeft de opdracht, Dröm Living, verschillende scheidingswanden gesloopt, waaronder die tussen de hal en de gang, zodat de dagruimte werd vergroot. Dit is gescheiden van de rest van het huis door een schuifdeur.

Magazijn voorzijde

De gehele eetkamermuur is bedekt met een voorkant van gladde lakfronten in witte lak.

De schuifdeur die communiceert met het slaapgedeelte, is verborgen in de kast van de eetkamer zodra deze is geopend.

De eetkamer is ruim: een houten tafel met zwarte stoelen en twee witte plafondlampen.

De keuken

In de keuken werd gekozen voor de vitaliteit van het hydraulische vloermozaïek. In het meubilair: hout en wit. De krukken, replica van het Tolix-model, werden in blauw gekozen, gecoördineerd met de bestratingsmotieven.

Verdeling op twee parallelle fronten

Om de meters van de rechthoekige keukenvloer rendabel te maken, is het meubilair aan de muren bevestigd op twee volledige parallelle fronten. Bij de hervorming verdubbelde het werkoppervlak en werd een kleine reep voor fastfood opgenomen.

Met ontbijtbar

Aan de ene kant, de gootsteen, opslagmodules en kolommen met de oven en de magnetron en de koelkast. Aan de andere kant de kookzone en hoge en lage opbergmeubels. Naast de toegangsdeur wordt het aanrecht als bar verlengd.

Distributeur van woningen

Hier ziet u de distributeur van het huis van waaruit de slaapkamers zijn georganiseerd: twee jeugdkamers met een badkamer en een hoofdslaapkamer met geïntegreerde badkamer.

Master slaapkamer

Het was noodzakelijk om helderheid en opslag te krijgen. Grijze tinten zijn gecombineerd met de houtafwerking, net als in de rest van de kamers.

De belangrijkste voorzijde van de slaapkamer

Op de muur waarop het bed rust een hoofdeinde en twee nachtkastjes. De armaturen worden aan de muur, op de tafels geïnstalleerd. Op het hoofdeinde, twee familiefoto's in zwart-wit.

Magazijn ruimte

In de slaapkamer, naast de deur een kast en naast het bed nog een met schuifdeuren. Tegenover de laag worden magazijnoplossingen aangevuld met een dressoir. De fronten van de grijze kasten versmelten met de muren en verlichten de visuele perceptie van de opslagelementen.

Master slaapkamer badkamer

Het huis heeft twee badkamers, een ervan geïntegreerd in de slaapkamer. Het heeft een werkdouche, wastafel, bidet en toilet.

Op bidet en toilet, bergruimte die de wastafel completeert.

Met douchebak

Deze badkamer was ingericht in wit en grijs met accenten van hout op de gevlogen meubels van de gootsteen en de plank aan de muur.

Jeugd slaapkamer

Deze kamer, voor een tienermeisje, heeft een zeer aantrekkelijke Noordse uitstraling. Het gebeitste grenenhout heeft een kolom die overeenkomt met de structuur van het bed. Aan de muur biedt zwart een visueel impactcontrast. De rest van het meubilair is in het wit gekozen.

Onder de ramen, planken als nachtkastje.

Tweede slaapkamer

Met twee bedden en studeerruimte onder het raam.

Grijze en witte badkamer

De tweede badkamer van het huis bevindt zich in de doorgang. Bij de hervorming zocht Dröm Living naar de functionaliteit en opcimization van elke vierkante meter.

Met dubbele wastafel

Twee kleuren werden gekozen om de badkamer te versieren: wit en grijs.

De wand van de badkuip en de voorkant ervan waren bekleed met grijze zeshoekige tegels. De wastafelkast herbergt twee wastafels.

Voor en na de woonkamer

Voor en na de woonkamer.

Voor en na de eetkamer

Zo was het en zo zien we het nu. Voor en na de eetkamer.

Voor en na het koken

Voor en na het koken. Verdien werkoppervlak.

Deuren werden afgebroken

In het project werden onnodige compartimenten gesloopt.

Distributie gebied

Zo was het en nu is het. Het witte timmerwerk brengt lichtheid. Grijze kleuren en aarde op de muren: rust en elegantie.

Voor en na de master bedroom

Voor en na de master bedroom.

Goed gekozen kleuren en textiel

In het project geven de gekozen kleuren en textiel rust aan elke kamer.

Voor en na de grote badkamer

Voor en na de grote badkamer.

Voor bad en nu douche

In de grote badkamer was een badkuip en nu een doucheruimte

Voor en na de jeugdkamer

Voor en na de jeugdkamer. Nu veel persoonlijker.

Voor en na het bad

Voor en na de badkamer in het distributiegebied. De organisatie van de stukken is volledig veranderd.