Anderen

Van studenten verdieping tot het eerste huis van een stel

Van studenten verdieping tot het eerste huis van een stel



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

hun 90 vierkante meter verdeeld in meerdere kamers maakte dit appartement in Valencia, gelegen in de buurt van de universiteit, het perfecte huis voor studenten om te delen. Maar wanneer een paar kocht het, Het werd claustrofobisch en labyrintisch: een onaantrekkelijke plek om samen een nieuw leven te beginnen. Een hervorming die het aanpaste aan hun behoeften en smaken was noodzakelijk en degenen die verantwoordelijk waren voor de uitvoering waren de leden van de Cambra-studie.

"De doelstellingen van de hervorming waren om een ​​groter gebruik van de ruimtes te bereiken, verminder routes, verwijder een kleine kamer om ruimte in de woonkamer te krijgen en de keuken uit te breiden, "verklaren ze. Om dit te bereiken, hebben ze alles veranderd:" Het is een uitgebreide hervorming: scheidingswanden zijn gegooid, tegels en vloeren veranderd, geschilderd en nieuwe installaties gemaakt van elektriciteit, sanitair en airconditioning door gegeneraliseerd rijden. "

In elke hoek kunnen we een origineel idee ontdekken, van de ingang (waar ze een nieuwe ingebouwde kledingkast en een kas hebben geplaatst die dient als een scheiding van de keuken terwijl het licht erdoorheen gaat), tot de hoofdslaapkamer (waarin ze hebben gebruikt toegang om een ​​kleedruimte te creëren), en niet te vergeten het toilet en de badkamer (verbonden door de doucheruimte die beide ruimtes delen). Een open, functioneel en zeer flexibel huis.

www.cambraestudio.com

Adverteren - Blijf lezen onder Winnende combinatie

Met een zeer heldere ruimte dankzij de mix van kleuren: "blauw, donkergrijs, licht hout, zwart en geel", leggen ze uit de studio.

Het grote blauw

Een van de vereisten van het paar was om in een bepaalde omgeving van het huis blauw te gebruiken, om de zee (die door de ramen kan worden gezien als een 16e verdieping) hun huis binnen te laten.

Win terrein

Interieurarchitecten hadden geen ruimte meer om de woonkamer uit te breiden.

Naar de tafel

Voor het eetgedeelte kozen we een tafel van natuurlijk eiken met zwarte stalen poten, lampen met verschillende vormen om een ​​set te organiseren en gestoffeerde stoelen met lichtblauwe tinten in combinatie met de muur, "onthullen de interieurontwerpers.

hal

Door het hele huis, inclusief de gang, zijn de vloeren bedekt met een imitatie eiken laminaat en zijn de deuren wit gelakt.

Broeikaseffect

Een plantenbak met planten fungeert als een afscheider tussen de ingang en de keuken en laat tegelijkertijd licht door.

Nieuw leven

Jarenlang was dit appartement van 90 m2 een gedeelde studentenhuisvesting. Na een hervorming van Cambra-studie is het het perfecte nest van een pas getrouwd stel geworden.

keuken

Uitzicht op de keuken. Op de achtergrond de ontbijtbar en de ingang met de tuinman.

twee bands

Door uit te breiden kon de keuken op twee fronten worden verdeeld.

Minimalistische keuken

"Je kiest voor een onverzadigd houten meubel met roestvrijstalen nagels en een marmeren imitatiebank gemaakt van hoogwaardig Neolith Calacatta-model," leggen ze uit.

Grijze stof

In de hoofdslaapkamer was de muur van het hoofdeinde donkergrijs geschilderd om er een aanwezigheid van te maken.

Goede ondersteuning

In de slaapkamer, hoofdeinde en houten tafels met een zwarte plank om foto's en accessoires te plaatsen. Markeert het blad van de Valenciaanse illustrator Paula Bonet.

Gebruik gemaakt van toegang

Een kleedruimte is geïnstalleerd in het gebied dat toegang geeft tot de badkamer in de slaapkamer.

Prive-ruimte

Zijn klanten wilden dat de badkamers meer intieme, meer sobere ruimtes waren, dus kozen ze voor een grijze combinatie voor tegels.

Eigen badkamer

Uitzicht op een wastafel vanuit de slaapkamer badkamer.

Gezien en niet gezien

Dankzij glazen schermen is de douche zowel vanuit de slaapkamer als vanuit het toilet toegankelijk.

Gedeelde douche

"De binnenkant van de douche is betegeld met een imitatie zwarte leisteen stuk en een acryl plaat ook zwart, zodat, als het binnen is, het een grot- of saunagebied creëert," bevestigen ze uit de studie.

Het toilet

Uitzicht op de toiletruimte.

materialen

Meubels zijn onverzadigd hout, spiegels met geïntegreerde verlichting, zwarte stalen accessoires ...

Techie-opvang

Het echtpaar heeft een voorliefde voor technologie en computerspelletjes, dus een van de kamers is hierop aangepast hobby.

Tweede slaapkamer

Deze kamer bereidt zich voor op het ontvangen van uw eerste kind.

voor

Dit was het huis vóór de hervorming, toen het het huis was van enkele studenten.

Woonkamer eerder

De woonkamer vóór de hervorming.

Voordien koken

De keuken vóór de hervorming.

Toilet eerder

Het hoffelijkheidstoilet vóór de hervorming.

Badkamer eerder

De grote badkamer vóór de hervorming.

veranderingen

Het plan voor en na de hervorming.


Video: Ik wou dat ik dit 30 jaar eerder had ontdekt! Wow, mijn leven is zo veranderd! (Augustus 2022).