Tips

Een heel groen huis

Een heel groen huis


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Veel breder, helderder en beter verdeeld. Dit is Mallorcaans huis naar het project van architect Rafael Vidal, van de studio van Taroms Arquitectes. De eigenaar, Natalie Phillips, zorgde na het decoreren vanuit haar NP Interiors-studio in Engeland, in samenwerking met tapijtontwerper Amy Kent. De doelstellingen van de hervorming waren meervoudig, maar onder hen viel de aanzienlijke uitbreiding van de woning op. Kijk maar naar de plannen, om te begrijpen welk gebied werd gewonnen en hoe het werd gemaakt.

Reclame - Blijf lezen onder Veranda met houten vloeren

Een grote pergola werd geprojecteerd op de veranda, op een nieuwe vloer en met houten vloeren van ipe, die de eetkamer direct tegen de zon beschermt. Vanaf daar begint een stenen pad, dat naar het zwembad leidt.

Parketvloer

Buiten dineren Het is buiten, maar het is gezellig, beschut door een pergola en door de combinatie van natuurlijke materialen: Mallorcaanse steen op de muren en een warm buitenparket. Project, van de studio Taroms Arquitectes.

Vintage groene stoelen

Een grote glazen deur zorgt voor extra helderheid in de keuken, ventilatie en een directe en brede toegang tot de veranda. De opening schuift, verzonken tussen twee scheidingswanden, om het oppervlak zowel binnen als buiten niet af te trekken. Vintage groene stoelen, hersteld door Bconnected. Houten kruk en keramische bekers op het bijzettafeltje, HK Living; werden gekocht bij Organic Studio. Op de voorgrond een kandelaar en keramische platen, die uit deze laatste winkel komen.

Parallelle banken

Afbeelding van de woonkamer vanuit de keuken. Zonder scheidingen tussen de twee krijgt de ruimte visuele en echte amplitude. De verdeling van het meubilair in de woonkamer, met banken parallel, respecteert de circulatie en de stap naar de veranda.

Panoramisch raam

Naast deze lijnen, een werkgebied gecreëerd voor een panoramisch venster, om het beste uit natuurlijk licht te halen.

Metalen kandelaar

Het kleurcontrast is de sleutel in de inrichting van de woonkamer, waar een elegant paar vintage luchtstoelen, opnieuw gestoffeerd, een tafel flanken met een originele veelkleurige poot. De kussens van Maison de Vacances en het schilderij van de schilder Mercedes Felgueres zijn gekocht bij Organic Studio. Bijzettafel schuifelen, van & Tradition. Metalen kandelaar, van Bconnected. Sterren-vloerkleed van Amy Kent.

Kandelaars en ananas

Ja tegen metalen! Weinig metalen details, maar goed gekozen, zijn een pluspunt van elegantie. Vermijd verzadiging en sluit u aan bij deze trend in interieurontwerp, dat verfijning toevoegt aan de omgevingen. Kandelaar, van Bconnected.

Keuken met multifunctioneel eiland

Het daggedeelte werd geprojecteerd met een doorschijnende plant, zodat het natuurlijke licht van de woonkamer de keuken bereikte, uitgerust met een groot multifunctioneel eiland.Ingericht door Natalie Phillips, in samenwerking met Amy Kent.

Hoge tafel

Symmetrie. Het is een bron die de
decorateurs. Waarom? De symmetrische verdeling van meubels en gelijke elementen geeft een gevoel van orde en harmonie. Hier werd het gebouwd rond een hoge tafel met drie paren: fauteuils, boekenkasten en lampen. Tapijt van Amy Kent.

Elegante centra

Unieke stukken Naast elke bank, op twee bijzettafels, werden elegante centra geplaatst, met een sculpturale roeping. Details verhogen zo het decoratieve niveau in woonkamers en eetkamers.

Vintage stoelen

Rustieke lucht naar de eetkamer, versierd met een houten tafel en een mix van stoelen. Met name de rol van de gele stoel, onder de andere zwart.

Stoelen: vintage, in zwart en geel leer, van Bconnected; in rotan, van HK Living, in Organic Studio. De witte stukken maken deel uit van een oude keramische verzameling van de eigenaar.

Eiken meubelen

Met de stenen muren, het plafond en de bestrating met microcement wordt een chromatische homogeniteit bereikt in de omgevingen die een gevoel van grotere amplitude creëert. Hout en steen verrijken de decoratie met zijn texturen, terwijl het aanrecht en de doorlopende vloer natuurlijk licht verspreiden. Keuken gemaakt door Caire, met meubels in gebleekt eiken en aanrecht, Silestone.

Vintage stoel hersteld

De retro is actueel. Veel meubels van tientallen jaren geleden zijn in perfecte staat en andere vertonen na verloop van tijd alleen maar tekenen van slijtage, die ze nog meer verfraaien. Stoel hersteld, van Bconnected.

Bijenkorf kleed

Met de combinatie van textiel is een warme en omhullende sfeer gecreëerd in de slaapkamer, waar de tweekleurige ontwerpen van het hoofdeinde en de gordijnen, naast het tapijt, motieven toevoegen die een bijenkorf oproepen. Butaca, van HK Living, verworven in Organische Studio Beddengoed en kussens, van Bconnected. Tapijt van Amy Kent.

Bijzettafel met origineel ontwerp

Bijzondere stukken Een bijzettafel, van origineel ontwerp, wekt maximale interesse in de slaapkamer. Speciaal meubilair trekt de aandacht en verspilt stijl. Beddengoed en kussens, van Bconnected.

Aluminium timmerwerk

Wit is de hoofdrolspeler in deze badkamer, met een zeer schone wastafel, ontworpen om het raam te integreren. Het beeld van de buitenkant, zo verfrissend, is omlijst met donker aluminium timmerwerk. Voor het, een breed oppervlak van aanrecht, praktisch om de toiletartikelen en toilet te regelen. Wastafels, van Duravit. Tafellamp, van Bconnected. Linnenhanddoeken, van Teixidors, in Organic Studio. Window, van de firma Technal.

Houten kruk

Voorzijde van wastafel en badkuip vormen een L in de badkamer om de ruimte te optimaliseren. Sleutel in deze omgeving, het gevoel van stilte en welzijn dat de schone en minimalistische decoratie, vol nuances, overbrengt. Taps, door Axor. Aanrecht, van Silestone. Houten krukje, van HK Living, gekocht bij Bconnected. Handdoekradiator, van Baxi.

Plattegrond begane grond

De uitbreidingen handhaven natuurlijk het structurele schema van huisvesting. De gemeenschappelijke ruimtes zijn georganiseerd in drie traveeën - een architectonische term die langwerpige ruimtes evenwijdig aan de topografie beschrijft - waaraan een vierde is toegevoegd als een veranda met pergola. Aan de bestaande slaapkamers, die zijn georganiseerd in een andere baai loodrecht op de topografie, is een tweede toegevoegd die nieuwe kamers herbergt. Wat de binnenverdeling betreft, werden alle scheidingswanden in de dagzone verwijderd. Zo vormen woonkamer, eetkamer en keuken met eiland een enkele kamer, goed verbonden met de rest van de kamers van het huis. Het is een multispace die de visuele verbinding tussen de omgevingen onderhoudt, hoewel elk gebied goed wordt gedefinieerd door de pijlers, het verschil in hoogte en de verdeling van het meubilair. Plus-stijl in het project is het contrast van texturen tussen de stenen muren en de continue vloer, die het licht voortplant.

Eerste verdieping plan

BELANGRIJKE IDEEËN VAN DE HERVORMING:

- Gecommuniceerde omgevingen: Elimineer partities en creëer een dagruimte op de begane grond, bestaande uit woonkamer, keuken en eetkamer, vergroot de ruimtelijke perceptie en laat natuurlijk licht door.

- Goed gedefinieerde spaties: de structurele pijlers en het niveauverschil in de woonkamer markeren de overgang tussen de woonkamer en de keuken-eetkamer. Ook de meubeldistributie zelf definieert elke omgeving.

- Coatings: de stenen muren, de microcementvloer en de dakgewelven zorgen voor een harmonieuze achtergrond, met verschillende nuances, die visuele continuïteit aan de omgevingen geeft.


Video: Ineke 82 moet felgroene woning toch in andere kleur verven (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Arakazahn

    heel grappig bericht

  2. Salvino

    Natuurlijk. Ik onderschrijf al het bovenstaande. Laten we dit probleem bespreken.

  3. Najind

    De exacte zin

  4. Yotilar

    Ik ben het ermee eens, dit is iets geweldigs.

  5. Wycliff

    Bravo, deze bewonderenswaardige zin moet wel expres zijn



Schrijf een bericht