Anderen

Een all-inclusive loft van 15m2 in Parijs

Een all-inclusive loft van 15m2 in Parijs


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een eenvoudig gebaar slaagt erin deze minibuhardilla in het negende district van Parijs volledig te transformeren. Alleen door een structuur te schuiven of een tafel uit te klappen, wordt dezelfde ruimte door werk en gratie een woonkamer, eetkamer of slaapkamer van de aangepaste houten ontwerpen van de Batiik-studio. Door de keuken een paar centimeter te verhogen, kon er een matras onder worden geplaatst die volledig kan worden verwijderd om te gebruiken als bed of zelfs om een ​​bank te creëren. Als het verborgen is, hebben we slechts door twee steunen en een tafel te gebruiken een eetkamer voor vier personen. Maar aangepaste ontwerpen hebben niet alleen gediend om deze vloer flexibiliteit te geven, maar ook om er het beste van te maken dankzij de opslag die het laagste deel van de dakhelling inneemt, een hoekkast die dienst doet als kleedkamer, een bureau dat converteert een hoek in een werkruimte en een kleine plank die dienst doet als een ingangskast.

In de gemeenschappelijke ruimte overheerst de witte en lichte houttint, wat helderheid geeft. Sommige meubels zijn geperforeerd om ze licht te maken, het licht vrij te laten lopen en de ruimte visueel te ontladen. Een blauwe nachttint definieert de enige gesloten ruimte in het huis, de badkamer, om het effect van intimiteit te geven. Een perfect voorbeeld van wat wonderbaarlijke aangepaste ontwerpen en een goede keuze aan kleuren kunnen doen in een minimale ruimte.

via GIPHY

Foto's: Bertrand Fompeyrine
www.batiik.fr

Adverteren - Blijf lezen onder Salon

De 15 vierkante meter van deze Parijse zolder zijn gemaximaliseerd dankzij een hervorming van de Batiik-studio.

slaapkamer

Een verborgen structuur onder de keuken maakt het mogelijk om een ​​matras in te zetten.

Wit en licht

Om de ruimtes ruimer en helderder te maken, koos de studio voor witte en lichte houten meubels en boorde ze om het licht door te laten.

Op helling

Het op maat gemaakte meubilair liet ook toe om te profiteren van de helling van de zolder.

Lichte stap

We wilden het licht van de drie vensters maximaliseren.

Zet de tafel

De scheiding tussen de slaapkamer-woonkamer en de keuken wordt een eetbar voor vier personen.

Gezien en niet gezien

Twee steunen en een inklapbare plank vormen deze bar.

Tafel voor vier

Twee hoge en twee lage stoelen voltooien de eetkamer.

Eetkamer detail Tussen katoen

De ruimte ingericht als een lounge.

Weet hoe je voordeel kunt halen

Detail van de keukenkasten ingebed in de weinige beschikbare ruimte.

Kleedkamer

Een kast van plafond tot vloer maakt optimaal gebruik van een hoek en een bar die is aangepast aan de helling, fungeert als een dressoir.

Werkgebied

Een aangepast bureau heeft een studieruimte in een hoek van het huis gecreëerd.

Blauwe nacht

Het is de toon die wordt gekozen om de doos te schilderen die de badkamer verbergt. De lage tafel die de ruimte verdeelt, is ook van deze kleur om als overgang te dienen.

Uitzicht op de badkamer Aangepaste badkamer

De ontwerpen passen zich hier ook aan aan de onregelmatigheden van de muren.


Video: Paris micro-apartment stacks kitchen, bed, bath in 129 sq ft (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Zuluzahn

    Bedankt, nuttig ding.

  2. Vicage

    Ik ben iets gepasseerd?

  3. Vojora

    Ik ga een link geven aan een vriend in ICQ :)

  4. Langford

    Ik denk dat je geen gelijk hebt. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PM, we zullen praten.

  5. Howie

    Ik heb dat niet gesproken.

  6. Yoel

    I'll say thank you too!



Schrijf een bericht