Anderen

Een 100% landelijk maar minimalistisch en modern huis

Een 100% landelijk maar minimalistisch en modern huis

180 vierkante meter gelegen in het kleine stadje Llívia (Gerona). Een tweede residentie van drie verdiepingen, landelijk van aard maar volledig getransformeerd door de Dröm Living-studio, verantwoordelijk voor het hele proces. Met het uitgangspunt om de rustieke stijl van vertrek te ontvluchten, moest het huis een moderne en lichte schuilplaats worden, vooral warm, die de familie verwelkomde tijdens hun frequente sneeuwvluchten.

Na een compleet werk dat niet alleen het interieurontwerp en het uiterlijk van de omgevingen heeft beïnvloed, maar ook de structuur van de constructie, is het resultaat minimalistisch maar comfortabel. De verdeling werd volledig aangepast om visuele en ruimtelijke barrières weg te nemen. Meer gecommuniceerde ruimtes werden gezocht met gemakkelijke circulatie tussen hen.

Woonkamer, eetkamer, keuken, slaapkamers, een grote en doorschijnende zolderverdieping en een trap die een decoratief object en een ingang van natuurlijk licht wordt. De gevel is ook getransformeerd. Je kunt het proces in deze galerij niet missen. Je ziet het voor en na van een rage huis.

Adverteren - Lees hieronder Radicale verandering: van rustiek en landelijk tot modern en minimalistisch

Een totaal werk, een radicale verandering, een landelijke buitenkant en een volledig gerenoveerd interieur om een ​​minimalistische en 100% huidige sfeer te bereiken. Het project werd uitgevoerd door de Dröm Living-studio.

salon

Helder en in neutrale tinten. De woonkamer is georganiseerd rond een tafel en is gericht op de tv. Het heeft een zeer vertrouwde maxi-bank in L en een fauteuil als extra zitplaats.

Met dubbelzijdige open haard

Maar de woonkamer kijkt ook uit op de muur die de woonkamer en eetkamer definieert en waar een dubbelzijdige gashaard is geïnstalleerd.

Warme hoek van het leven

Detail van de open haard met de bitaca en de lamp (focus) staan.

Wat een warmte!

Het vuur, de texturen, de kleuren ... Dröm Living heeft gezorgd voor alle nuances om een ​​warm interieur te bereiken, perfect om te ontsnappen aan de kou in de familie ontsnapt naar de sneeuw.

Verenigd en afgebakend: salon en eetkamer

Een scheidingswand verdeelt de eetkamer.

Op de vloer: maxi tapijt

Een maxi-tapijt begrenst het zitgedeelte.

Tinten in steengrijs

Neutrale tinten in grijze steen overheersen en moderniseren de kamers.

De eetkamer

Van waaruit u ook geniet van de open haard.

Meubels op maat

Het meubilair, met rechte lijnen, werd op maat ontworpen voor dit project.

De keuken

Op zoek naar een meer comfortabele en rationele verdeling tussen de ruimtes, werd de keuken ook geopend naar de eetkamer.

Minimale stijl voor de keuken

Verschillende fronten en werkgebieden, allemaal erg minimaal.

Verschillende werk- en voorbereidingsgebieden

In het midden van de keuken, een groot eiland met een kap geïntegreerd in het dak.

Toegang tot de bovenverdieping

Het huis heeft drie hoogtes. Uitzicht op de trap.

De trap

De trap was geprojecteerd in twee delen: een van werk met houten bekleding en een lichtere tweede van gevouwen ijzer.

Natuurlijke lichtbron

Het gekleurde glas van de gevel dat het huis vóór de ingreep zag (zie het op de foto's aan het einde van de galerij) werd vervangen door een transparante, die veel meer licht aan het interieur gaf.

Verspreidingsgebied aan het einde van de trap Verschillende materialen

Detail van het trappenhuis waar de materialen van de twee delen worden gewaardeerd.

De trap Reling detail De slaapkamer

Om licht en ruimtelijkheid te krijgen, zijn de wanden van de slaapkamers geschilderd in lichte kleuren. Op de vloer ook een zachte toon voor hout.

Eenvoudig en elegant ontwerp

Het meubilair is eenvoudig. Hout- en textielaccenten zijn verwerkt in natuurlijke stoffen. Alle rustplaatsen hebben hetzelfde elegante en harmonieuze ontwerp.

Nachtkastje detail Een juweelspiegel Zeer warme deco-complementen Uitzicht op een van de bedden, vol met kussens De badkamers

Alles reageert op functionaliteit, met een totale optimalisatie van de ruimte.

Het ontwerp is schoon en de kleuren: grijs en wit Een kamer op zolder

Deze kamer werd gebruikt als opslagruimte maar moest nu de slaapkamer worden van de kleinste van het huis. De matrassen werden geplaatst op een houten parket, dat kan worden verdeeld volgens de behoefte van elk moment.

Een veelzijdig, jeugdig en leuk project

De houten lambrisering van de muren werd verwijderd om een ​​gevoel van ruimtelijkheid en helderheid te krijgen. Een open en frisse ruimte werd geprojecteerd (erg grappig).

Zolderkamer met complete badkamer

Deze kamer heeft een complete badkamer.

De gevel en de tuin

De gevel en de tuin werden ook gerenoveerd. Het bewijs van de verandering is dit huidige beeld en het volgende waarin de vorige staat van het huis wordt waargenomen.

De gevel en de tuin vóór de hervorming De hal vóór de hervorming De keuken vóór de hervorming De eetkamer vóór de hervorming De trap met het glas in lood raam De trap voor de hervorming Een van de slaapkamers voor de hervorming Nog een slaapkamer voor de hervorming De badkamer vóór de hervorming Badkamer voor de hervorming Rek van houten ladder vóór de hervorming