Opmerkingen

Een moderne en functionele duplex

Een moderne en functionele duplex



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je benijdenswaardige situatie, tegenover het strand, en zijn ongelooflijke uitzicht fascineerde vanaf het begin de huidige eigenaren hiervan Galicisch huis ingericht door Rebeca Terrón. Ondanks alle veranderingen die het interieur van het huis nodig had, bezweken ze aan hun charmes; had een zeer gecompartimenteerde distributie, misbruikt en met een veelheid aan schaduwrijke ruimtes die hen ertoe brachten een volledige hervorming voor te stellen. Ten eerste, en gezien zijn passie voor de zee, ze veranderden de hoofdgevel in een groot raam met als doel het strand vanuit alle invalshoeken te bekijken en, natuurlijk, tot zonsondergang te genieten van het natuurlijke licht.

Het probleem was hoe duidelijkheid te zaaien in de meest intense uren zonder het gebied te verdoezelen. De oplossing was om wat te plaatsen rolgordijnen van het schermtype, een zeer nieuwe stof, uitstekende isolator van koude en warmte en met een bijzonderheid: het is van binnen doorzichtig maar ondoorzichtig van buiten, ideaal voor het bewaren van intimiteit. Wat de werken betreft, de hervorming die in deze fabriek werd uitgevoerd, was volledig: alleen de oude berging en de logeerkamer werden gerespecteerd, die nu een ingebouwde badkamer heeft. De rest van de eerste verdieping veranderde volledig in Verwijder bijna alle partities en breid de keuken uit. In het wezen, dat momenteel meer meter geniet, werden enkele vaste ontwerpelementen opgenomen, waaronder een houten scheidingswand, die niet als boekenkast wordt gebruikt, maar als scheiding tussen de woonkamer en de hal. Ook opvallend is een houten paneel dat de woonkamer sluit en ook warmte toevoegt aan de omgeving.

De keuken werd uitgebreid om een ​​praktische wasruimte en strijkijzer te vinden. De belangrijkste hervorming van de eerste verdieping was gericht op het verkrijgen van meters, wat werd bereikt door het terras te integreren. Dankzij deze extensie kunnen ze worden opgenomen twee nieuwe badkamers en houd de drie bestaande slaapkamers; twee met een gedeelde badkamer en een derde in een aparte ruimte. Deze ruimte, opgevat als een kleine suite, heeft een zeer grote badkamer met een geweldige werkdouche. De hoek die werd gewonnen na het opnemen van het terras, dat zich nu in de hoofdslaapkamer bevindt, werd gebruikt als werkruimte, volledig beglaasd en met voldoende ruimte voor een lage boekenkast. Hiermee werd een droom werkelijkheid: werk vanuit huis met het strand en de zee als podium. Een luxe die slechts voor enkelen toegankelijk is.

Reclame - Blijf lezen hieronder De woonkamer bevond zich naast het raam dat communiceert met de tuin,

zowel om van het uitzicht te genieten als om beter van het licht te profiteren. Het bestaat uit twee Grassoler-banken, een houten en glazen salontafel en een paar fauteuils van Andreu World. Alles, te koop in Terrón.

In de woonkamer

Neutrale wandtapijten en lichte houtsoorten overheersen. Ook inbegrepen waren enkele details in blauw, zoals tapijt en bankkussens, die een koelere toon introduceren. Alles kan worden gekocht in Terrón.

Profiteer van het licht

Om de hal van de hal onafhankelijk te maken zonder licht te verliezen, werd een vierkant kersenhouten paneel geplaatst.

De eetkamer

het bevond zich als het ware naast het grote raam. Zowel de situatie met ongelooflijke uitzichten, als het meubilair, warm en comfortabel, zijn bedoeld om lange en aangename tafelbladen aan te moedigen. Balu-tafel en Nancy-stoelen van Andreu World; Romo bekleding en wandkasten van New Line. Alles, te koop in Terrón.

Het keukenmeubilair was georganiseerd in een U-vorm.

De fronten combineren wit melamine, staal en hout op dezelfde toon als het timmerwerk van het huis. De tegels werden vervangen door houten panelen; behalve in werkgebieden waar stalen platen werden geplaatst.

De hoofdslaapkamer

Het was versierd met chocolade en sinaasappel. Een zeer actuele trend. Omdat er onvoldoende ruimte is voor twee grote tafels, werden bovendien twee verschillende modellen gecombineerd: één met vrij grote laden en de andere gevormd door een eenvoudige glazen plank. Raffia hoofdeinde ontworpen door Rebeca Terrón. Dekbed, van Casa Alvarinho.

In een van de slaapkamers

er werd een chocoladekleurige behangsokkel geplaatst die fungeert als een hoofdeinde zonder ruimte af te trekken.

Krijg meer magazijngebieden

het was een hoofddoelstelling bij de hervorming; Daarom zijn in de slaapkamers grote inbouwkasten van vloer tot plafond gemaakt. Op de voorgrond, fauteuil van de winkel Terrón.

In de badkamer

Twee soorten bedekkingen werden gecombineerd: een middelgrote witte tegel en een marineblauwe tegel in de doucheruimte. Dit heeft een houten platform op de vloer en wordt onafhankelijk door een vast glas. Wastafelkast ontworpen door Rebeca Terrón. PLANO>

Kleur: 3 contrasttonen

Wed op warme tinten als basis en voeg verfrissende accenten toe. In dit huis werden gecombineerd: Volcanic Arena F 033, Solar Ray A 107 en Blue Iris B 033; Heel Valentine.
PLANO


Video: Te koop - Duplex appartement Tielt-Winge (Augustus 2022).