Tips

Een huis met privé Eden

Een huis met privé Eden

De constante zoektocht naar lichamelijk en geestelijk welzijn wordt waargenomen in elke hoek van dit huis in Madrid. En het kan niet anders, want de eigenaren zijn chiropractor en yogaleraar; Daarom bij het ontdekken hiervan Jaren 60 gebouwd chalet Ze besloten het te verwerven. Ze werden verliefd op hun lommerrijke wilde tuin en de mogelijkheden om het visueel te communiceren met het interieur van het huis.

De verbinding tussen ruimtes werd tot stand gebracht door eliminatie van overbodige partities, wat de breedte van de belangrijkste omgevingen aanmoedigde. Binnen kozen we voor een warme inrichting, zonder verfijning, maar met interessante stukken hout en details in witte lak en staal, die voor een correct contrast zorgen. De comfortabele eikenhouten vloer en het schilderij met een overwegend grijs evenwicht vormen het geheel. De grote ramen zijn aangekleed scherm jaloezieën om het licht te zeven zonder het zicht te verliezen. Dankzij deze hulpbron bestaan ​​interieur en exterieur een groot deel van het jaar naast elkaar.

Deze suggestieve connectie was de belangrijkste prestatie van de Tuinarchitect Carolina Wiggins die een project hebben uitgevoerd geïnspireerd door wilde omgevingen. Zijn succesvolle project culmineerde in comfortabele woonruimtes en een mooie eetkamer in de tuin, allemaal rechtstreeks met het interieur gecommuniceerd en ontworpen om zonder al te veel complicaties te genieten en in perfecte staat te houden. Het is absoluut een huis gemaakt en ingericht met één doel: je echt goed voelen wanneer je thuiskomt.

Adverteren - Lees verder hieronder Ontspanningszone

Gebruikmakend van de gemarkeerde stap van toegang tot de tuin, werd een gebied gecreëerd in de puurste chill-out stijl. Het was genoeg met een mat en verschillende gekleurde kussens om het met succes te bereiken. Lage houten tafels zijn de perfecte aanvulling. Teklassic bijzettafels gemaakt van teakhout. De gekleurde kussens zijn afkomstig van antennes.

Buiten dineren

Een houten pergola bedekt met weelderige vegetatie is de perfecte schaduw om in elk seizoen van een ontspannende tafel te genieten.

Eetkamer buiten

De teakhouten tafel met bijpassende stoelen, potten en bestek is afkomstig van Teklassic. Gestreepte kussens werden gekocht bij Antennae.

Een lounge voor de bijeenkomst

Een vierkante en gesloten compositie die uitnodigt tot het verzamelen; Dit is hoe de woonkamer is georganiseerd, met twee tegenover elkaar liggende banken en een originele witte laktafel in het midden. Banken gestoffeerd in groen fluweel, door Cucamona. Salontafel op maat gemaakt in Obol. Oude stoelen uit de jaren 50 verworven in Barbarenia. Houten banken, van Becara.

Gecommuniceerde ruimtes

Het handhaven van de unie tussen omgevingen en het respecteren van de privacy van elk was mogelijk dankzij de open ruimtes en schuifdeuren, zoals degene die de eetkamer onafhankelijk maakt. Hoewel het open blijft, is de verdeling van de banken voldoende om elk van de ruimtes visueel af te bakenen. Gestoffeerde banken in fluweel, van Cucamona. Witte laktafel op maat gemaakt in Obol.

Contrastdecoratie

De volledige integratie van verschillende emblematische stukken geeft de kamer een unieke persoonlijkheid. Met name de etalage van de achttiende eeuw, die als boekwinkel dient, in tegenstelling tot de stoel van Eiffel, een bekend ontwerp van Eames, en met op oosterse geïnspireerde trottoirs. Eiffel-modelstoel overgenomen in Modern Times. Banken, van Becara. De oude vitrine is afkomstig uit The Theatre of Dreams.

Natuurlijke eetkamer

Rustiek meubilair bepaalt de inrichting van de eetkamer; hoewel we, om het effect te verzachten, een ongewone verlichting kozen. In plaats van een plafondmodel werden twee flexo-vloerlampen gekozen. Een originele foto schittert in een omgeving met veel persoonlijkheid. Eettafel in oud teakhout, uit Batavia. Staande lampen model Tolomeo, van de firma Artemide.

De keuken

Het was de enige ruimte in het huis die geen hervorming behoefde. De goede staat van de bekleding en de juiste verdeling van het meubilair zorgden ervoor dat het in zijn oorspronkelijke staat kon worden gehouden. Markeert het granieten aanrecht, dat zich uitstrekt om de muur in werkgebieden te beschermen. Het keukengerei en de felgekleurde accessoires zijn afkomstig van antennes.

Magazijn in de keuken

De keuken, die al was bijgewerkt voordat het huis werd gekocht, is uitgerust met talloze kasten met grote capaciteit. Het heeft een functionele verdeling, op twee parallelle fronten, één voor koken en de andere voor opslag met praktische steunoppervlakken voor huishoudelijke goederen of, zoals in dit geval, voor de winkelwagen.

Master slaapkamer

In lijn met de decoratieve lijn van het huis, valt de slaapkamer op door de combinatie van designstukken met antiek en rustieke stukken. Nachtkastje verworven in Barbarenia. Banken, door Carina Casanovas.

Details die versieren

Persoonlijke voorwerpen en charmante stukken naast elkaar op het nachtkastje, naast het bed; goed geordend, het resultaat is perfect en de beste manier om een ​​speciale stempel in een puur privéruimte af te drukken. Het nachtkastje is gekocht in Barbarenia. De onbehandelde bank van natuurlijk hout is afkomstig van Carina Casanovas.

De badkamer

De elegantie van travertin marmer bedekt alle wanden van de badkamer, zelfs, het werd gebruikt op het aanrecht van de wastafels. Deze neutrale basis was geanimeerd met prachtige natuurlijke bloemen geplaatst in gewelddadige, zaailingen, vazen ​​... en een indrukwekkende grootformaat foto in zwart-wit.

Vliegtuig en ideeën

- Omdat het een huis uit de jaren 60 is, is de hoogte van de daken ongeveer 2,50 m. Traditionele verlichting was niet genoeg, zodat verstelbare halogenen en verschillende steunpunten werden geïnstalleerd.
- De integratie en uitbreiding van omgevingen was het hoofddoel van de werken; in sommige gebieden werden ze volledig gesloopt, in andere werden deurloze openingen gerespecteerd of werden dia's geïnstalleerd voor een grotere veelzijdigheid.
- Coatings spelen een fundamentele rol; De oorspronkelijke vloer was bedekt met een zeer warm water gelakt platform. De muren en plafonds zijn geschilderd in zeer lichte tinten als een middel om natuurlijk licht te verkrijgen.